Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wkurza mnie, ze kuzynka wszystko po mnie sciaga

Polecane posty

Gość gość

Moja kuzynka , wszystko kupuje takie same jak mam ja .Poczawszy od mebli ciuchow ,butow, nawet wykupila sobie wycieczke w to samo miejsce w ktorym bylam ja miesiac temu.Teraz robi sobie remont i panele ,ktore sobie wybrala sa takie same jak ja .Nawet pierscionek zareczynowy facet kupil jej taki jak mam ja.Nie wiem co z tym zrobic zaczyna mnie to strasznie denerwowac moze troche przesadzam, sama juz nie wiem ale tak jest

Gość gość
po co jej mowisz nie cierpie takich osob

Gość gość
co mowie?' widujemy sie ona wie jak mieszkam itd. niczego nie mowie ' ale i nie ukrywam

Gość gość
nie wpuszczaj jej do domu, przestan sie z nia kontaktowac. mialam tak samo moja znajoma miala identycznie jak ja w domu kupili taki samochod jak my mamy. drugi przyklad szwagierka wybudowala taki sam domek jak moj na dzialce z tych samych materialow ten sam kolor te same wymiary i tak samo przedzielone na pokoj kuchnie i lazieneczke a przed domem zrobili taki sam taras i czy to nie idzie sie w/k/u/r/w/i/c ? kopiuj wklej ten sam domek

Gość gość
nie wpuszczaj jej do domu, przestan sie z nia kontaktowac. mialam tak samo moja znajoma miala identycznie jak ja w domu kupili taki samochod jak my mamy. drugi przyklad szwagierka wybudowala taki sam domek jak moj na dzialce z tych samych materialow ten sam kolor te same wymiary i tak samo przedzielone na pokoj kuchnie i lazieneczke a przed domem zrobili taki sam taras i czy to nie idzie sie w/k/u/r/w/i/c ? kopiuj wklej ten sam domek

Gość gość
nie wpuszczaj jej :D o wycieczce musialas mowic, a trzeba bylo przemilczec, i tak po dluzszym "niewidzeniu sie" poleci nadrobic zakupy :O ile macie lat

Gość gość
nie mamy 18 lat .Poza tym bardzo ja lubie przyjaznimy sie .Nie chce ja oczernac dobrze sie rozumiemy i przyjaznimy od dziecinstwa' ale to mnie zaczelo denerwowac ze to jej zachowanie