Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie o zachowanie faceta

Polecane posty

Gość gość

hej, jest w pracy nowy kolega. nie, nie zabujałam się w nim, on jest niższy ode mnie, nie w moim typie, nie jest przystojny, myślę o nim WYŁĄCZNIE jak o koledze. otóż dziś koleżanka mi opowiedziała o nim co nieco. okazało się że z niego niezły casanova i latawiec (w przeciągu ostatnich 3 miesięcy miał 3 "związki", z czego jeden trwał 3 tygodnie). byłam w szoku, bo wyglądem i zachowaniem jest naprawdę niepozorny (typ kumpla niż czegokolwiek innego). i tu mnie zastanawia jedno: jest w firmie naprawdę atrakcyjna dziewczyna, niższa od niego, widziałam że się za nią ogląda. i co? on podbija do PRZECIĘTNIARY (gruba dupa, bez cycków, twarz średnia). łazi za nią podczas przerwy, zagaduje, przysiada się w kuchni. moje pytanie brzmi: dlaczego ta przeciętna, a nie piękna? nie mówcie mi, że on szuka przeciętnej, bo niby ona jest bardziej poukładana, coś ma w głowie, czy też że on chce poważnego związku (to jest latawiec i casanova, jak wyżej opisałam). i nie piszcie ze tamta piękna mu się nie podoba, bo gapi się za nią. i nie piszcie że piękna jest pusta, bo ani razu jeszcze z nią nie gadał, więc nie zna jej. a więc? faceci wytłumaczcie mi to.

Gość ja12349
Bo wie ze u przecietnej ma szanse na zwiazek ze swoim wygladem a ta piekna jest u niego w poczekalni. Naprzód musi zbudować atmosferę, przyzwyczaić do siebie i zaatakuje. Sprytny i inteligentny gośc.

Gość gość
claude speed potrafisz czytac ze zrozumieniem? to odsyłam do początku mojego postu. a jeśli nie to tylko ci współczuc

Gość gość
Jeśli taki z niego casanova, to doskonale wie że takie przeciętniary są znacznie łatwiejsze, kobiety atrakcyjne na ogół nie są czułe na tani podryw, bo często takie typki je zaczepiają i wiedzą o co chodzi... jest też metoda na zazdrość, podrywa się tą brzydszą aby wzbudzić zazdrość ładniejszej, wtedy łatwiej osiągnąć cel.

claude speed potrafisz czytac ze zrozumieniem? to odsyłam do początku mojego postu. a jeśli nie to tylko ci współczuc x ,POTRAFIĘ I WIEM ŻE KŁAMIESZ, koleżanka taaa.,facet ma cie w du/pie a TO boli

Gość gość
tak, to jest kurd**el, u mnie kurduple mogą liczyć CO NAJWYŻEJ na koleżeństwo. reszty nie będę ci tłumaczyć pytałam o coś konkretnego. jeśli nie chcesz na to odpowiedzieć, to się nie wypowiadaj w ogóle a swoje złote myśli zachowaj dla siebie

Gość gość
"jest też metoda na zazdrość, podrywa się tą brzydszą aby wzbudzić zazdrość ładniejszej, wtedy łatwiej osiągnąć cel." w życiu gorszej bzdury nie słyszałam. fajnie że ja bym się zainteresowała facetem, który podrywa inną? z góry bym go skreśliła widząc że lata za inną.

Gość gość
metoda na zazdrość jest skuteczna jesli to kobieta ją stosuje

gość metoda na zazdrość jest skuteczna jesli to kobieta ją stosuje x gowno prawda, przy tylu łatwych polkach olewa się te "grające"

Gość gość
I jesteś w wiekim błedzie, większe zainteresowanie wzbudza facet który ma powodzenie i metoda z zazdrością jest skuteczna. Jak facet chce poderwać ładną dziewczynę, to najskuteczniej zrobić to posługując się jej koleżanką, działa w większości przypadków. Dlatego facetom zajętym tak łatwo o kochanki i zajęci mają większe powodzenie niż ci samotni.

Gość gość
dlaczego przy "tylu łatwych polkach" chodzisz na d****** claude?

Dlatego facetom zajętym tak łatwo o kochanki i zajęci mają większe powodzenie niż ci samotni. x a może dlatego że to nie cio/ty?

dlaczego przy "tylu łatwych polkach" chodzisz na d****** claude? x bo nie musze ich zaspokajać, dbać o ich przyjemność, ruch/am kiedy chce, i którą chce, nie muszę znać ich imion, bajerować, tylko płace a ona zajmuje się resztą bez zbędnego gadania

Gość gość
czyli te polki nie są tak łatwe jak można by sądzić