Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czeg osobie nigdy nie wybaczycie i byście chcieli to naprawić w przyszłym życiu

Polecane posty

Gość gość

gdyby takowe było? ja bym próbowała dostac sie na medycynę do skutku, bo czuję się jak podczłowiek i ciężko mi żyć, a już 5 lat na poprawianie matury minęło

Gość gość
nic, niczego nie zaluje, mimo kilku porazek, ktore jak teraz uwazam zahartowały mnie i nauczyły czegos w zyciu. Niczego w moim zyciu nie załuje. Uwielbiam to zdanie !! :)

Gość gość
ja za latwo odpuscilam z tym lekarskim, brakowalo mi niewiele, zaluje, ze nie mialam pieniedzy na platne; najgorsze, ze teraz musze prowadzic zajecia na leku, a czuje sie gorsza od moich studentów - absurd

Gość gość
a czy oni dają Ci we znaki że jesteś gorsza od nich??

Gość gość
Pocieszę Cię - maturę można poprawić bez ograniczeń czasowych.

ja tez bym próbowała na medycyne ale to w sumie tylko moje marzenie , moich rodziców nie było stać by mnie utrzymac a duzym miescie

Gość gość
nie, oni nie wiedza, ze ja tez chcialam byc na leku, ale ja wiem i mam kompleksy, staram sie byc obiektywna i dobrze ich traktowac... mam wyrzuty sumienia, ze nie zrobilam wszystkiego co moglam, zeby sie jednak dostać

Gość gość
chodzi o to, ze mature z wybranych przemiotow mozna poprawiac 5 lat, a teraz musialabym pisac wszystko, lacznie z polskim i matmą... a najgorsze, ze nawet jakbym sie dostala, to musialabym przeciez i tak zaplacic - teraz za drugi kierunek dzienny sie placi przeciez, skad mam wziasc 20 tys. rocznie przez 6 lat?

Gość gość
Jeśli pisałaś starą maturę, to faktycznie musisz wszystko. A co do płatności, to 10% najlepszych studentów na roku bodajże nie musi płacić. Wystarczy chcieć. Pozdro. No chyba, że chcesz dalej płakać na kafeterii, to luz.

Gość gość
zbyt wielu rzeczy musiałabym żałować, więc nie chcę żałować niczego