Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Marzenia i lęki

Polecane posty

Gość gość

W głębi duszy marzę o małżeństwie, domu i dzieciach. Niby to nie wielkie marzenia. Z drugiej strony jak widzę rozpadające się małżeństwa, problemy z dzieciakami i odpowiedzialność to wszystkiego mi się odechciewa. Jestem wychowywana na silną kobietę. Mam mieć jak najlepsze wykształcenie i szeroki wachlarz umiejętności by umieć sobie poradzić sobie w życiu. Sama lub po porzuceniu przez faceta. Kobieta kombajn. Kobieta ideał. Tylko dlaczego mam być uzbrojona jak żołnierz GROM-u? Dlaczego mam się od dziecka bać rozpadu małżeństwa? Moja mama nie odeszła od ojca ale od zawsze trwała w tej smutnej relacji i chciała mnie wychować na odważną i samodzielną. Siostra siedzi w separacji. Brat wyjechał hen daleko, odciął się i żyje po swojemu. I ja. Ja z jednej strony wrażliwa z drugiej strony ostra i podła. Nie wiem czego chcę. Mam chłopaka, ale gdyby mi się w końcu oświadczył to bym się cieszyła a za chwilę drapała jak przerażony kociak. Bałabym się krzywdy. Nie potrafiłabym się cieszyć. Ciągle się boję. Zdrady, tego, że mi wtłucze. Ciągle widzę sosny. Coś się stało w moim życiu złego, ale ja pamiętam tylko te pierdzielone sosny, szumiące nad głowami... Czy są tu osoby takie jak ja?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować