Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna w ciągu doby zmieniła zdanie

Polecane posty

Gość gość

Poznałem pewną dziewczynę, spotykaliśmy się przez 3 miesiace a pod koniec ona zaczła mi wyznawać miłość, przez cały ten czas pytając się mnie czy jest mi dobrze i co powinna zmienić. Jednocześnie cały czas się kłóciliśmy bo ona zaczynała kłótnie o jakieś mało wazne tematy bez końca ciągnąć pytania.Potrafiła po kilku dniach nagle pisać jakiś esej z powodu tego dlaczego ja chciałbym się raz do roku spotkac z jakąś znajomą którą znam od kilku lat. A dlaczego ,a po co? Kłóciliśmy się o to czy podoba mi się jej koleżanka która pokazała mi na zdjęciu, potem czy bym się spotkał ze starą znajomą i dlaczego utrzymuję znajomości z innymi dziewczynami. Była chorobliwie zazdrosna. Przez ten czas ciagle słyszałem że mnie kocha ale boi sie że z nią nie wytrzymam. Nagle z dnia na dzień wpadła w furię i zadzwoniła że musimy zrobić sobie przerwę na miesiąc, potem że chce zerwać. W takim razie o co chodzi? przez tyle czasu mówiła że mnie kocha, chciał przedstawić swojej rodzinie, pokazała znajomy, a trzy dni wcześniej wyznała że to jest miłość jakiej nigdy nie czuła. Ktoś ma pomysł o co chodzi? Ona ma stały kontakt z siostra(która uważała mnie nie wiem dlaczego za p***** z którym powinna zerwać) i koleżankami które jej doradzają ale ona też nigdy z nikim nie wytrzymała dłużej niż kilka miesięcy. Powiedziała mi że to dlatego że związki ją wykańczają i nie potrafi w nich być i że musi przerwać bo sama siebie niszczy i przez to wszystko zaniedbuje. Czy ktoś ma pojecie o co jej mogło chodzić na prawdę czy ona jest ze mną szczera?

Gość gość
prosze o opinię bo nie wiem co o tym myśleć , a raczej wiem ale wydaje mi sie to nieprawdopodobne

Gość gość
moze ma borderline :P

Gość gość
Zamilknij na kilka miesięcy. Jeśli się pierwsza nie odezwie, odpuśc.

Gość gość
Wygląda na to, że ma jakieś problemy ze sobą.

Gość gość
wyjasnic ci do dopochwowo czy doustnie?