Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rovij

Czy to katar sienny?

Polecane posty

Gość rovij

Od 3 tygodni mam katar. Jest on przezroczysty, w ogóle nie zmienia koloru. Nasila się głównie w nocy kiedy śpię, totalnie zatyka mi nos. Oczy mi nie łzawią, nie są czerwone, nie kicham. Czy to alergia, czy infekcja?

Gość helio33
wygląda chyba na alergię. Normalnie katar zrobiłby się już żółty czy zielony. Chociaż miałam raz tak że miesiąc mnie męczył i dopiero po 3 tygodniach zaczął być zielonkawy i gęsty. Psikaj sobie Euphorbium, możesz go stosować tak długo jak potrzebujesz i czekaj jeszcze, jak nie przejdzie to chyba alergolog się kłania.

Gość waden
jeśli jest to alergia to potrzebne będą testy alergiczne. Może być tak że aerozol załatwi sprawę i będzie dobrze ale objawy mogą wrócić po jakimś czasie.

Gość gość
Eug00wnium, spamerze!!! To jest szajs homeopatyczny, czyli WODA! Wodę to ja mam w kranie!

Gość lustro76
e e gościu, spokojnie. Ja Euphorbium też używam, szczerze to nie wiedziałem że to homeopatyk, ale mało z tym. Ułatwia oddychanie, jak nie wierzysz to sobie wypróbuj. Po xylorinie miałem takie suchoty w nosie że aż z katarem mi krew ciekła. A po tym tak nie mam.

Gość gość
jeszcze nie oc***ałam, żeby kupować wodę w aptece i płacić za to dzikie pieniądze :D wodę mam w kranie :D

Gość gość
mi na wiosenne alergie pomagają ziołowe kapsułki allergocaps, chyba z herbapolu

Gość rovij
Środki homeopatyczne to nie woda, przeczytaj sobie skład: substancje roślinne i mineralne. Jeśli można Euphorium cały czas stosować to kupuję. Na pewno bardziej pomoże niż woda morska

Gość gosc

Polecam Novama Familino Pro. Bardzo mi odpowiada jak działa, inhalacja nie trwa długo, można sobie spokojnie poradzić z takim zabiegiem też u młodszego dziecka. Super też jest tutaj irygator żeby oczyścić drogi oddechowe (nos, zatoki).

Gość Gość
Dnia 27.12.2018 o 09:43, Gość gosc napisał:

Polecam Novama Familino Pro. Bardzo mi odpowiada jak działa, inhalacja nie trwa długo, można sobie spokojnie poradzić z takim zabiegiem też u młodszego dziecka. Super też jest tutaj irygator żeby oczyścić drogi oddechowe (nos, zatoki).

Też polecam ten inhalator