Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka , która jest totalnie zapatrzona w świat celebrytów i troche dołuje

Polecane posty

Gość gość
kolezanka ma kase i dar do jej zarabiania, kosi kase równo, a ja ją za to podziwiam to tak biznes woman, ale mojego mniemania o sobie nie obnizyła nadal uwazam, ze jestem fajna:), ale w jej towarzystwie robie sie akurat taka malutka mentalnie jakos, bo oni nie mama kasy tyle co ona i ciuchow, ani nie jestem chuda, czyli nic dla niej urodowo nie znacze;) chociaz z twarzy łądna ze mna osoba, to ona ciagle mnie krytykuje i celowo przy mniej mowi, zobacz jaka ta ładna, zobacz jaka ta ładna, a ja =mam gdzies urode innych kobiet, mnie interesuja faceci

Gość dr trupek zredukowany
Kręcisz się w kółko. Dołuje, ale to nie ma znaczenia, ale robię się malutka, chociaż jestem atrakcyjna, ona ma kasę, ale ja jestem piękna... Wiesz co? Już sama ilość tekstu jaki na ten temat wyprodukowałaś świadczy, że jesteś zafiksowana na tej sprawie i to bardzo mocno. Niby coś rozumiesz, ale tylko na chwilę. Po prostu jesteś bardzo mocno zakompleksiona i pewnie twoja samoocena leży i kwiczy, chociaż maskujesz to sama przed sobą. Koleżanka także ma problemy emocjonalne, więc pasujecie do siebie, co udowadniasz swoją postawą. Zapytaj się siebie, CZEGO TY CHCESZ? Dam sobie coś obciąć, że jakbyś zaczęła pisać o swoim związku, to nie byłoby tak różowo, jak to na początku opisałaś. Balansujesz pomiędzy nadymaniem swojego ego i przekłuwaniem go przez koleżankę. Ludzie stabilni, silni nie pozwalają sobie robić z własnej psychiki rollercoastera.

Gość gość
dr trupek jestem osoba bardzo wrażliwą inaczej nie mogłabym tworzyc, wiec to sa minusy posiadania duszy artysty nie jestem stabilna, ale akceptuje siebie, a jej po prostu gdy unikam czuje sie lepiej, jak widzimy sie rzadko jest oki

Jak jest tak "oki", to czemu jest tak marnie? Usprawiedliwianie swoich problemów "artystyczną duszą", jest dziecinne. Przyjmuję, że jesteś wrażliwa, więc masz tego rodzaju problemy, ale wrażliwość nie oznacza, że musimy poddać się presji. Wrażliwość oznacza intensywniejsze przeżywanie. Sam mam niezłe jazdy, więc wiem jak to jest. Jednak mam wrażenie, że sobie z tym nie bardzo radzisz. Przecież piszesz i piszesz o tym, bo myślisz i myślisz. Problem najprawdopodobniej jest dużo głębszy niż ci się wydaje. To znaczy, nie na samej wrażliwości się to opiera, ale na kształcie twojej psychiki, tym z czego ona wyrosła - kompleksy i tak dalej. Oczywiście tragedii nie ma.

Gość gość
Ona chce ze mna rywalizowac rozumiesz jakby w urodzie, w kosmetykach, w tych sprawach, a ja nie chce w tym uczestniczyc, bo mam ciekawsze tematy niz gadanie o d***e Juli Robert, moze faktycznie mało nas łaczy wspolnych tematow, ja ja podziwiałam zawsze ze jest zaradna zyciowo i samodzielna jak na babke, sama wszystko co ma to sama do tego doszła, bez zadnego faceta, ale tematy rozmow , ktore porusza coraz bardziej mnie irytują i wydają sie po prostu płytkie

Gość gość
dr trupek no dobra, to sobie wyobraz takie kumpla, co ciągle ci mówi, ze na siłke chodzi, ze kase w cholere ma i ze ty musi cwiczyc wiecej na siłce bo ci mięśnie opadną, poza tym jeszcze skrytykuje Twoją prace, ze mało zarabaisz, ze pownienes sie zabrac za prace, jakby chciał cie w konkurencje ze sobą zaprzęc!co bys zrobił?

Gość gość
Ona ostatnio mówi, musze chodzic na siłownie bo mi mięsnie sflaczeją, a mnie to smieszy, bo wg mnie ciało i tak nam sie zestrzajeje tego procesu nie cofniemy, a ona ciagle tylko o wygladzie i ciele, gdy ja na przykład czytam duzo ksiazek ktore rozwijaja mój mozg i uwazam, ze warto w niego inwestowac, moze jestesmy z innych planet? w sumie wychodzi na to, ze ja jestem całkiem inna od niej. Ona nie czyta ksiazek nie dokształca sie, tylko mysli o tym jak zarobic kolejną kasę, ciagle o kasie i pracy za to wciaż skupia sie na wygladzie chodz ma 40 na karku i juz zmarszczki widac, ciagle mowi, ze bedzie sie starała by nie miec wiecej, chodziennie sauna, kosmetyczka raz w tygodniu, jej całe zycie kreci sie wokół kasy i wyglądu! Ja mam nieco inne życie,moje życie kręci sie wokół, koncertów, imprez, wystaw, podróży, książek i fotografowania... Mało czasu spedzam na mysleniu ile zarobic, raczej jak spędzic czas zeby było fajnie, jak rozwijac swoje pasję. Ona w ogole mało mowi o swoim mężu z kolei, jakby go nie było w jej życiu, a ja duzo czasu spedzam z moim mężem

Gość gość
Ona mowi, ze chcialabym byc taka laska jak samanta w seksie w wielkim miescie, czyli kasa, faceci i ciuchy, ale ze jest za brzydka Ja mam rodzine i mysle o rodzinie, a ona mi mowi, ze jestem mało wyzwolona, a ja na to, ze mam męza ktorego kocham i chce z nim byc. Ona np swojemu mezowi mowi takie cos" zobacz jaka fajna laska w tv, na pewn bys mnie zdradził jakbys taka spotkał na zywo" dla mnie to idiotyczne, albo przyjeli prkatykantke z ktora jej maz pracował, to mowiła mu ciagle, ale ja jestem brzydka w porownianiu do niej no nie, ona taka pieknosci, na pewno mnie zdradzisz a ona to zadna pieknosc ta praktynatka i kto tu ma problem? ja czy ona?

Gość gość
Nie rozumiem tej Twojej koleżanki. To bliska przyjaciółka czy raczej znajoma? Ja też jestem niska, mam 1,55 i mam dwie przyjaciółki które są wysokie i w życiu nie powiedzialabym do którejś że jest wielka itp. Żal. Dla mnie moje przyjaciółki są piękne "na zewnątrz" ale również są wartościowymi osobami, może dlatego postrzegam je jako piękne bo dla mnie wygląd idzie w parze z osobowością. Tak juz mam i nawet jeśli ktoś jest atrakcyjny z wyglądu może mi się wcale nie podobać bo np. wiem że jest nazwijmy to złą osobą. A chora fascynacja celebrytami? Poniżej dna i wodorostow.

Gość gość
Po co się z nią zadajesz skoro tak Cie drazni?

Odpowiadam, co zrobiłbym. Przestałbym się z nim spotykać, jeśli wykroczyłoby to poza "przyjacielską poradę" i jednorazowy incydent. I już! Bardzo to jest proste.

Gość jam jestem autorka tegoż temat
do"ie rozumiem tej Twojej koleżanki. To bliska przyjaciółka czy raczej znajoma? Ja też jestem niska, mam 1,55 i mam dwie przyjaciółki które są wysokie i w życiu nie powiedzialabym do którejś że jest wielka itp. Żal. Dla mnie moje przyjaciółki są piękne "na zewnątrz" ale również są wartościowymi osobami, może dlatego postrzegam je jako piękne bo dla mnie wygląd idzie w parze z osobowością. Tak juz mam i nawet jeśli ktoś jest atrakcyjny z wyglądu może mi się wcale nie podobać bo np. wiem że jest nazwijmy to złą osobą. A chora fascynacja celebrytami? Poniżej dna i wodorostow." Jestes bardzo mądrą osobą, ja myśle podobnie jak ty, powiem tak identycznie! Kiedys sie nawet pokłóciłam z ta moją znajomą, ze jak ktos jest oszustem , krętaczem i wykorzystywaczem , to chocby miał twarz jak adonis -bedzie dla mnie brzydalem, bo człowieka atrakcyjnosc mierzy sie nie tylko przez sam wyglad, ale tez osobowosci

a ona na to nie bo urode mozna ocenic obiektywnie

ona nie jest moja przyjaciółką, tylko znajomą, w życiu bym nie chciała takiego przyjaciela !! jak ona moja jedyna przyjaciółka, to mnie chwali i cieszy sie z moich sukcesów!!

Rozmawiałaś o tym z mężem? :D

Gość gośćzz
Odpusc se ja toksyczna jest