Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poznaliście, że jesteście zdradzani?

Polecane posty

Gość gość

Jakie były pierwsze podejrzane oznaki? Pewnym jest się gdy złapie się juz osobę na gorącym uczynku, ale już wcześniej widać zmiany w zachowaniu... Co wam nie pasowało? Ja mam pewne podejrzenia do mojego chłopaka, ale to tylko moje domysły. Nie jest taki czuły, zamyślony. Zrobił mi awanture gdy zrobiłam mu malinke :O Ciągle siedzi z telefonem :( Na razie nic więcej nie wiem.

Gość gość
Zaczął dbać o siebie i nigdy nie miał czasu

Gość gość
nie rozstawal sie z komórką, zaczal dbac o siebie , uzywac perfum/ dla mnie jakos tego nie rozbil/ z dresiarza zmienił sie w fajnie ubranego faceta, zamyslenie, pozniejsze powroty z pracy o 3, 4 godziny / a jezdzil w tym czasie do panny/, - seks sie nie zmienil i traotowanie mnie tez nie.

Gość gość
przestał mi pomagac w domu, w ogole w zyciu jakos nie uczesniczył, przestał interesowac go własny syn, jego i moje problemy

Gość gość
Ok podejrzenia są. Tylko w jaki sposób się upewnić? Śledzić, sprawdzić telefon(tylko, ze telefon on cały czas ma przy sobie).

Gość gość
podkoszulki milay zapach obcych perfum .

Gość gość
powąchaj mu ptaszka jak wróci.

Gość gość
Ja pojechałam z moim kolegą pod jego pracę. Czasem tam przychodziłam ale zawsze z zapowiedzią i na pieszo. Było mnie dobrze widać a wtedy udało mi się schować w samochodzie i pojechaliśmy za nim.