Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duża zielona kupa ze śluzem, POMOCY !

Polecane posty

Gość gość

Cześć Wam..martwię się, bo moja 2 miesięczna córka od poniedziałku jest marudną, ma śmierdzące gazy, bóle brzuszka..wczoraj zrobiła zieloną kupę, dzisiaj też, ale ta dzisiejsza jest w dodatku ze śluzem i była bardzo duża..wyciekła poza pampers..jadę dzisiaj do lekarza z nią.. co to może być?

Gość gość
albo biegunka jak taka rzadka ale raczej alergia. Jak kupa ma duzo śluzu i zapach kwasu to alergia. a wysypkę ma? ulewa dużo? wymiotuje ? Ma twardy brzuszek? karmisz piersią czy mm?

Gość gość
zakażenie bakteryjne np.

Gość gość
No zapach bardzo nie przyjemny..wysypkę ma już prawię od urodzenia..nie ulewa dużo, chociaż przez te ostatnie dni częściej..brzuszek jest twardy i napięty..karmię modyfikowanym, bebilon comfort

Gość gość
pewnie się trawy nażarła :O

Gość gość
to skaza prawdopodobnie, te kupki, bóle brzucha i wysypka. Idź z dzieckiem do pediatry niech ci przepisze specjalne mleko

Gość gość
Każda Fiona sra na zielono:D

Gość gość
Jej pediatra już od urodzenia się zastanawia nad tym czy to skaza, a mnie już szlag trafia, bo malutka się tylko męczy :( byłam u dermatologa z nią(przez tą wysypkę) powiedział, że to atopowe zapalenie skóry..ale nie wiem na co jest uczulona, chce się z nią dostać do alergologa..najbliższe możliwe wizyty za 3-4 miesiące :/

Gość gość
Ja bym stawiała na alergię, moje dzieci robiły taką przy skazie, obydwoje skończyli na Nutramigenie i kłopoty z kupą i brzuchem się skończyły.

Gość gość
Skoro ma wysypkę, bóle brzucha, zielone śluzowate i obfite kupy to ten twój lekarz jakiś debil jest jak dziecku nie dał Bebilonu Pepti albo Nutramigenu.

Gość gość
Jak powiem jej co się dzieje i nie stwierdzi alergii pokarmowej to zmieniam lekarza

Gość gość
Skaza bialkowa jak byk. Zmien mleko jak.najwczesniej. Niech pediatra wypisze rp a jak nie to wykup sama i zmien pediatre bo to jakis idiota chyba

Gość gość
dokladnie jak mowia dziewczyny-skaza. U nas tez bebilon pepti.

Gość gość
przejdz sama na pepti jezeli lekarz nie wykazuje inicjatywy. i zobaczysz czy sie poprawilo. tylko,ze po pepti zielone kupy moga byc nadal,tyle.ze bez sluzu.

Gość gość
f