Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wysyłka łóżeczka..

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy potrzebna pomoc. Nigdy nie wysyłałam tak dużej rzeczy. Potrzebuje wysłać łóżeczko dziecięce szczebelkowe wraz z materacem. Gdzie najtaniej wyjdzie mnie taka wysyłka?

Gość gość
kurierem

Gość gość
A czy któraś z mam wysyłała kiedyś łóżeczko kurierem i wie może jaki jest tego koszt?

Gość gość
nie wiem ja kopoje tylko nowki sorry mamy taki klimat 🖐️

Gość gość
Sprawdź sobie na stronie internetowej danej firmy kurierskiej,tam jest cennik.Taka jesteś ciemna?W necie jest wszystko:O

pewnie około 100zł dla osób bez umowy. Chyba wymiar niestandardowy. Ja za niestandard o wadze do 30kg zapłaciłam 70zł

Gość gość
Wiecie, kafeteria zeszła na psy. Pytam się grzecznie i oczekuje takiej odpowiedzi. Nie wysyłałaś to nie odpowiadaj - proste. Na innych portalach jest o wiele milsza atmosfera. Siedźcie sobie tu dalej i wyzywajcie się od ciemnych. Pozdrawiam

Gość gość
zobacz na stronie poczty polskiej. tam jest cennik przesylek za jaki gabarryt ile...

Gość gość
a na co autorko liczylas:D durne pytanie durna odpowiedz.skoro mam cos do wyslania to patrze w necie co ile kosztuje,chyba ze liczylas na rozwiklanie tematu po co na co i dlaczego.

Gość gość
Kretynka,oferuje komuś wysyłkę,i dopiero teraz zastanawia się jak to zrobić:Odyliżansem zawieź

Gość gość
Mozesz wyslac duzo taniej niz tu pisza, tylko nie piszesz czy lozeczko rozkrecone (zakladam ze tak - ale jesli nie to musisz rozkrecic), rozkrecone lozeczko (kazdy element osobno) owin folia babelkowa albo piankowa (w sklepach budowlanych dostaniesz, ew. pianka pod panele tez sie nada) i owin folia czarna albo zalatw karton o takich gabarytach na stronie sendit.pl mozesz wyslac od 16 zl (mniejsze gabaryty, wieksze za 30-40 zl) - to posrednik kurierski, kurier przyjezdza po paczke

Gość gość
na neta siadły gimbuski :(

Gość gość
Zapewniam cię,że gimbuską nie jestem w odróżnieniu do autorki:O normalna osoba,która cos sprzedaje,najpierw wybiera formę przesyłki i sprawdza jej koszt,a nie odwrotnie jak w przypadku autorki:O