Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jojo8787

Czy zrobilam cos zlego?

Polecane posty

Gość jojo8787

Spotykalam sie z kims od dopiero miesiaca. Jednak znam go juz od pol roku. Zawsze byl mily,kulturalny, ale od jakiegos tygodnia zmienil sie. Zaczal mi docinac, wyzywac, obrazac, obgadywac... Przestal ze mna rozmawiac, ale gdy mam jakis problem zwiazany z nim i probuje zagadac on twierdzi ze 'gdacze' i 'ryj*****ie'... ostatnio spotkalam sie z jednym z jego dobrych kumpli. Powiedzial mi kilka rzeczy co moj juz teraz byly o mnie mowil. Mielismy niedlugo jechac na slub do wspolnego kolegi. Mialam wziac urlop,ale ciezko jest z urlopami wiec sie wachalam.. W kazdym badz uslyszalam od jego kumpla,ze on tylko czeka az mu dam znac czy jade czy nie, bo jak cos to ma 'kogos na zapas'...i jeszcze kilka rzeczy m.in. ze jestem slaba w lozku, wysmiewal mnie ze jestem nienormalna (choruje na depresje) i mam 'zryty leb'... Upilam sie z nerwow, zaszlam do niego i bez pytania zrobilam awanture. Przyznal sie do wszystkiego i stwierdzil ze to jest w porzadku. Jedyne co sie probowal wymigac to o tej 'dziewczynie na zapas',ze to jego kuzynka. Wyrzucil wszystkie moje rzeczy na ulice i mnie za drzwi, kazal wyp****** i wiecej nie wracac i ze mnie zmieni zdania i ze mam problem z alkoholem. Czy cos ze mna nie tak czy z nim? Mam mieszane uczucia. Przeciez mi nic nie wspominal o jakiejs kuzynce,gdyby tak zrobil, nic bym nie miala przeciwko. Tym gorzej ze o tym dowiaduje sie od osob trzecich..co jest??

Gość Onaa_88
o jej dziewczyno on ma Cie gdzies. Daj mu spokoj, dla swojego dobra.

Gość gość
To świadczy jednoznacznie że on nigdy nie był miły i kulturalny, faceci nie mają takich schiz, bydle zawsze będzie bydlakiem, cham chamem, itd... a na początku udawał milusiego, ale mu się znudziło.

Gość gość
kolezanka wyzej jaka delikatna,pogratulowac uwazam ze powinnas poszukac mieszkania bo on kogos ma,przykra prawda i nie martw sie bo nie jestes sama

Gość jojo8787
Po wszystkim zadzwnil kilka godzin pozniej,czy dotarlam do swojego domu i ze pyta bo 'widzisz, nie jestem taki zly', a pozniej znowu zaczal mnie obrazac i ze nawet 'dzwonil do mamy i twierdzi ze nie jestem dziewczyna dla niego i kazala mi sie wynosic'. Kobiety nigdy nie poznalam,rozmawialam z nia w zyciu 2 minuty. Dziekuje,juz zaczelam sie lamac ze znowu cos spieprzylam...