Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dla kobiet przed i po aborcji

Polecane posty

Gość gość
LOL jakbym wpada to bym to usuneła:D ale biorę tabletki i na szczęście sa skuteczne. Ja jestem panią swego życia

Gość gość
ten egzorcysta pomogl tysiacom kobiet po aborcji kazda z nich wylala morze lez kazdej kazal zawolac duchowo swoje dzieci, powiedziec ze je kocha i poprowadzic za raczke do Maryii kazda z nich wyla jak bobr jestem przekonana ze kazda kobieta po aborcji przezywa albo przezyja ten koszmar, przyjdzie na nia czas kiedy nie bedzie sobie umiala z tym poradzic idzcie do egzorcysty, on wam pomoze :)

Gość gość
Na pewno te filmy są bardzo straszne,dlatego nie obejrzę ich. Kiedyś obejrzałam coś o aborcji, zryło mi to psychikę i do dziś mnie to prześladuje :( :( :( :( nigdy przenigdy nie zrobiłabym czegoś takiego i cieszę się, że moje dzieci trafiły na mnie.

Gość gość
te filmy to opowiesci ksiadza, nic w tym strasznego, warto posluchac!

Gość gość
Komandor, piertolisz, jak potłuczony.

Gość gość
który to opowieść ksziędza ? boję się nawet zerknąć, to co kiedyś obejrzałam to była aborcja na usg, tytuł niemy krzyk. Już teraz mi się chce płakać jak o tym pomyślałam, chociaż nawet wtedy tego nie obejrzałam, jedynie wiedziałam, że to zrobią. Wmawiam sobie, że może nie zrobili....

Gość gość
pierwszy temat autorki, czyli mnie :) zacznij film od 1:08:26, reszta tez jest b.ciekawa, dotyczy zyciaogolnie , naszego, trudnego zycia, przejzalam na oczy

Gość gość
Komandor ciebie Bog tez kocha, bardzo mocno,otworz sie na niego, jedna mala prosba, a zycie moze ci sie zmienic na szczesliwe :)

Gość gość
15.05.14 [zgłoś do usunięcia] Komandor Zielononóżka Nie każdy może mieć dzieci, a te filmy to propaganda i mają szokować żeby kobiety umierały. _____________________________________________________________ Dokładnie! Pro-Life są w tym bardzo dobrzy. Kadrują filmiki z większymi płodami aniżeli naprawdę są, aby wywrzeć jak największe wrażenie. Im większy płód, tym większe wrażenie i poczucie winy. To jest dopiero zbrodnia!

Gość gość
a od ilu cm. zaczyna sie wieksze wrazenie? a od ilu jest mniejsze?