Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajny_chłopak_26

Jestem bardzo napalony a starzy są w domu

Polecane posty

Gość fajny_chłopak_26

nie wiem co robić wczoraj waliłem konia tzn penisa, ogólnie mówiąc trzepałem kapucyna już był cały mokry aż sie wylewało no i wlazł stary i nie dokończyłem jądra napęczniały jak cholera od tego chyba zaraz wybuchną :P no i dziś od rana jestem napalony a starzy w domu i nie wiem jak mam sobie zwalić do końca :P

Gość gość
Ojej, biedne jąderka napęczniały, taki ładunek w nie napakowałeś i nie wystrzeliłeś... Mogłabym je lizać w trakcie gdy kończysz robotę, choć jest jedno ale, a może raczej dwa ^3^

Gość fajny_chłopak_26
odwdzięczyłbym się i zajął łechtaczką :*

Gość gość
Ja już poznaję ten problem, jakiś troll tu gania i pisze wszędzie o napaleniu zaznaczając na końcu że "jest transetką", nie zdziwiłbym się jakby o takie dwa "problemy" chodziło.

Gość fajny_chłopak_26
nie bardzo rozumiem o co ci chodzi :P możesz wyjaśnić ?

Gość gość
No ostatnio jakiś pomarańczowy użytkownik/użytkowniczka dopisuje się do erotycznych tematów w prowokacyjny sposób i na siłę ludziom wciska, że jest transseksualistką (wprost epatuje tym) i dalej ma penisa. IMO trolling bo raczej to nie jest pierwsza rzecz którą taka osoba epatuje.

Gość fajny_chłopak_26
nie no ja jestem normalny :) a tak sobie piszę teraz bo naprawdę mi sie bardzo chce, a nie mam jak i z kim :/

Gość wredny podszyw malwiniki
tak dziecko tak ty masz 26 , jestes napalony , starzy sa w domu do roboty k***a dziadzie ..ja wiem dziecko, ze juz jestes po szkole, ale zajmij sie k***a czyms pozytecznym

Gość gość
Zgadza się, jestem transetką :* Sądzę, że powinieneś nam nagrać filmik jak się masturbujesz molestując czymś swój tyłeczek ;)

Gość fajny_chłopak_26
do jakiej roboty ? pracowałem już i teraz mam wolne powariowaliście ? g***o was obchodzić powinno co robie i czy w ogóle poprostu chce sobie trysnąć :)