Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo długi cykl objawy miesiączki krwawienia brak

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pytanko czy może któraś z Was miała podobną sytuację.. Otóż, mam prawie 2 letniego synka, przed porodem zawsze miałam długie cykle ok 40 dniowe lub nawet dłuższe, ale teraz to jest tragedia.. Pierwszą miesiączkę po porodzie dostałam jak mały miał 6 miesięcy - pomimo że karmiłam go do 3 miesiąca. Następną 2 miesiące później wywołaną duphastonem.. A później to już różnie 50-60 dni.. Aktualnie mam prawie 90 dzień cyklu, od prawie trzech tygodni boli mnie brzuch i piersi, i wgl czuje się jakbym miała okres, ale ciągle go nie ma :/ Ciąże wykluczył test, a do innego gina idę dopiero w przyszłym tygodniu :( Dodatkowo zobaczyłam że przy wejściu do pochwy mam jakąś dziwną ok 0,5 cm narośl :/ Strasznie się boję o co chodzi :(

Gość gość
myśle, że powinnaś jak najszybciej skonsultować sie z lekarzem, z tymi sprawami nie ma żartów

Gość gość
Oczywiście wiem że powinnam, i strasznie żałuję że tak późno się umówiłam, ale te objawy sugerowały że lada dzień dostanę @.. A teraz się boje, bo te bóle trwają zdecydowanie za długo.. Zwykle miałam tak, że 2-3 dni i dostawałam okres.. W ogóle jestem trochę zła na moją gin, że nie zrobiła mi żadnych badań, tylko zlała to, z łAską przepisując duphaston i twierdząc że się to unormuje..

Gość gość
Dziewczyny żadna z Was nie była w podobnej sytuacji? Brzuch dalej boli, głównie z prawej strony.. Do tego jestem jakaś strasznie słaba, mam zawroty głowy.. Ale może to nie ma z tym nic wspólnego..