Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okres a przeciaknie

Polecane posty

Gość gość

za kazdym okresem zawsze mi przecieka. podpaske czesto zmieniam a zawze gdzies mi bokiem poleci. dzis to samo. czerwona plama na spodniach,

Gość gość
SPRUBOJ TAMPNÓW SA DYSKRETNE I NIC NIE PRZECIEKA

Gość gość
po porodzie przestalam uzywac tamponow. uwieraja mnie w srodku.

Gość gość
tez uzywam takich wielkich. ale zawszze w 1 3 dniach mam potop

Gość gość
a próbowałaś dwie tylko nie na siebie tylko najpierw jedną a w połowie druga przykleic.

Gość gość
ja zawsze mam taki okres że każda zmiana podpaski to musze sie umyć. Szczególnie 2 i 3 dzien

Gość gość
tez wkladalam2. nic nie pomaga.

Gość gość
a nie byłyście u gina z tym problemem?? rozumiem raz na jakiś czas, ale potop???

Gość gość
ja tabletek anty nie mogę brać żadnych , spirali też nie mogę mam tez chora tarczycę. Jak miałam nadczynnośc to miałam bardzo skąpą miesiączkę praktycznie wcale, bywało tak że po 2 mce nie miałam @ natomiast teraz mam niedoczynność i masakra.

Gość gość
niedoczynnośc tarczycy nie dopisałam

Gość gość
z tego co wiem, takie obfte miesiączki mogą być przy mięsniakach macicy, warto sie przebadać. Ale to nie reguła, moja mama miała takie "potopy" całe życie aż do menopauzy, musiała nosić praktycznie pieluchy bo zwykłe podpaski to bylo w jej przypadku nieporozumienie a była zupełnie zdrowa. A ja za to mam delikatne miesiączki, nie muszę nawet nosić podpasek tylko wkładki

Gość gość
dzis rano pod prysznicem- chlust. i ze skrzepami.

Gość gość
jej dwie jednocześnie to prawie jak pampersa sobie założyć ;p ja też w pierwszych dniach używam dużych ze skrzydłami a żeby nic mi się nie przesuwało to na majtki z podpaską zakładam drugie luźniejsze majtki, dużo pewniej się wtedy czuję i jest ok... Gorzej latem jak jest gorąco, no ale cóż chociaż nie wycieka ;)

Gość gość
chodze regularnie do ginekologa , nie mam mięsniaków i innych rzeczy. Tez mam skrzepy. właśnie dzisiaj dostałąm więc 3 pierwsze dni to masakra plus ból brzucha nieziemski tylko na dexaku lecę to na mnie dział jedynie.

Gość autorkaa teamtatuuuuuuuuu
u mnie okres co 28 dni. nic mnie nie boli.

Gość gość
strasznie wam współczuję. ja odkąd biorę tabletki - od 14 lat - paczkę tamponów 16 sztuk mam na 3-4 miesiące... bo tamponów używam tylko 1 dzień a tak przez pozostałe 3 dni zwykłe wkładki, bo delikatnie plamię. tabletki biorę właśnie dlatego, że w czasie okresu miała właśnie potopy a na dodatek umierałam z bólu.

Gość gość
bardzo chciałabym brać tabletki bo kiedyś je brałam bardzo długo ale niestety nie moge brac żadnych

Gość gość
Ale tabsy to nie jest do konca lekarstwo na obfite i bolesne miesiaczki. Ja biore i mialam normalnie potop i cala apteke lykalam. Ketonal, aulin, diclofenac.... po cc zrobily mi sie zrosty i dopiero po usunieciu zrobilo sie ok.