Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy Polsko Polacy

Ja naprawdę zabiję albo tylko okradnę i pobiję

Polecane posty

Sprawa wygląda tak.. Piszę od kolegi. Jestem bezdomny ja i mój przyjaciel. Kradniemy bo nie mamy za co żyć. Rodziny nas się wyrzekły. Byliśmy w więzieniu. Przytułku nikt nam nie chce dać. MOPS lub ROPS nie pomoże bo trzeba być zarejestrowanym w Pup a tam nas nie chcą bo nie mamy zameldowania. To samo tyczy się " noclegowni " , a że wcześniejsze zameldowanie mam oza Bydgoszczą , tutaj nic mi nie znajdą. Dziś znów kradłem , ale nie mam zamiaru spać " pod chmurką ". Zimno tam i wstyd. Po latkach w parkach. Ten post to nie żart. JA zabiję i dostanę 25 lat ale będę miał gdzie mieszkać i jeść mi dadzą. Lepsze to niż żyć jak żyję ! KOCHANA POLSKO!

Gość gość
Ile masz lat? Szukałeś pracy? Co kradniecie?

Gość gość
Nie zabijaj, jedź na wiejską i spuść wp*****l politykowi PO. :classic_cool:

aMamy 24 i 22 lata. Kradniemy jedzenie i alkohol ponieważ nie da się żyć. Okradamy w szczególności hipermarkety , sklepy. Często jest to chelb, jakieś krokiety i alkohol. Szukamy pracy , nie mamy wyksztalcenia ani zameldowania. Nikt nas nie chce do niczego przyjąć. Noclegu też nam nie dadzą. To nie jest ściema. Dziś dokonam rozboju. Przysięgam. Już za to siedziałem. Nie chcę wracać do tego życia

Gość gość
Dlaczego rodziny się was wyrzekły? Ile lat już tak żyjecie?

Jesteśmy młodzi a śpimy po piwnicach. Nie ma co mówić o związku żadnym. Ile tak można żyć no ile ? Wy macie co jeść i gdzie mieszkać a my musimy wstydzić zawsze i wszędzie. Bo nie dadzą nam jeść jak nie zapytamy a często jak zapytamy też nie dadzą. To właśnie taką osobę chcę skrzywdzić. Wyniosli ludzie myślą że wolno im wszytko i nad biednymi się wyżywać psychicznie. To mnie niszczy. Pobudki ludzi. Generalizownai i mówienie mi kim jestem i jak powiniem żyć. Ja chcę wolności. Chleba i rodziny.... ;( Rodziny nie mam ani nie założe. Chleba mi Polska ziemia nie daje a obgfadywać i oskarżać to każdy potrafi

Gość Lone
Wyjedź za granice :)

Gość gość
Czemu rodziny się was wyrzekły?

Kilka lat. Jak od zawsze. Brak szkoły , najpierw " sierociniec " potem więzienie. Co wychodzę zawsze to samo. Kradnę żeby pzretrwać nic więcej. Piję ale nie za swoje. Kradnę alkohol bo go nie kupię a muszę pić by o tm nie myśleć. Już dwa razy chcialem sie zabić. Zrobię to lub zabiję kogoś. To poważna wiadomość internauci. Mam dość to nie żarty. Dziś dojdzie do rozboju , a bardzo możliwe że skrzwdzę przy tym kogoś i siebie

Nie wyjadę za granicę bo nie mam za co. Nie mam zameldowania , ani żadnych pieniędzy. Nie znam języka. Chętnie wybral bym sie za granice nawet bez jezyka , ale nie stac mnie na to. Jestem bardzo obrze znany policji. Robię " odróbki " dostaję mandaty wykroczeniowe w sparwach kradzieży. Rozumiecie ? Ja nie zyję na skraju nędzy. Ja jestem nędzarzem. Ziemie Polskie , ziemie nasze. Dlaczego nie moge żyć w kraju założonym dla mnie ? Dlaczego ktoś ma decydcować o tym czy dać mi jeść czy skazać mnie na śmierć. Ja kardne zeby przetwac , Pije zeby nie myslec o tym co robie. Dzis znow bede spałz kolega w piwnicy. NIkt nam nie pomoze nawet ten znajomy od kogo teraz pisze. Wespzre zcasem zywieniowo , ale nic wiecej. przykro mi :(

Gość gość
Jestes zakala społeczeństwa splunąć na ciebie hmm szkoda sliny

Dziś ukardnę by mieć za co gzie mieszkać. Mam dość spania po piwnichach. Czy wy nie rozumiecie że nie mam innego wyjścia ? Albo kradzież albo upokorzenie. Albo śmierć moja albo jego. Spadam z neta i idę czynić co mam uczynić. NIE DALI MI SPAĆ W NOCLEGOWNI BO NIE MAM ZAMELDOWNIA BO TRZEEBA JAKIES BADANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Każą mi spać na dowrzu , na mrozie a nikt mi jeść nie da. Kościół też nie pomaga. SPadam stąd! Przyrzekam dziś dojdzie do rozboju

Ty co piszesz ze jestem zakala. Obyś mi to powiedzial w twarz ja juz upkorzenia doznalem ale ty balgal bys mnie o życie bo ja Cie bym zabił i obiecuje ze gdybym wiedzial kim jestes bym to zrobil. Takich jak Ty trzeba tepic a nie takich jak ja. Ty jestes cieniem czlowieka jestes złym. Mowisz że ja Twoj wrog a Ty wrog spoleczny. Zabil bym Cie i stal nad twoim cialem do zcasu az zabierze mnie policja. I wtedy dopiero przysluzyl bym sie spolecznstwu i ludziom z moimi prblemami gnoju

Gość gość
Wspólczuje ci. Opowiedz o swoim dziecinstwie

Gość gość
Skąd piszesz? Z parku?

Gość gość
no to zabij, byle nie dziecko albo niewinną osobę, w sumie masz racje i nie dziwię ci się, taki trynkiewicz żyje lepiej niż bezrobotny, bo nie dość że dostaje jakąś kasę od państwa, to jeszcze ma ochronę, darmowe papierosy, ubezpieczenie i wszystko.

Gość gość
ja w sumie sobie myślę, że jak kiedyś zostanę bez środków do życia, to chyba też kogoś okradnę i mnie zamkną, bo chyba lepsze to niż popełnić samobójstwo... W 2013 był rekord samobójstw w Polsce-ponad 6000, rok wcześniej ok. 4000, a w 2007 - 3500, więc coraz więcej ludzie nie ma za co żyć i się zabija, głównie bezrobotni mężczyźni ok.50tki ze wsi i miasteczek. Nie lepiej by było jakby się zebrali wszyscy i wyszli na ulicę walczyć o godne prace, zniesienie przywilejów dla 40letnich emerytów, zamiast się zabijać?