Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kwietniowe mamuski na start zapraszam na kwiecien 2015!!!

Polecane posty

Gość gość
tez mam pozytywne tesciki nawet 4 :P a jutro termin @ oby nie bylo przez nastepne 9 miesiecy :)

Gość gość
ja serduszkuję na kwiecien 2023

Gość gość
wiecie co wasze skroty albo slownictwo typu "serduszkowac " mnie przeraza !! to jest okropne !! sa lepsze slowa ktore moga zamienic te wasze slownictwo zamiast tż "mąż , narzeczony, partner .." zamiast serduszkowac " kochac sie , wspolzyc , starac sie o dziecko..." litosci ! a pozniej dziwne ze dzieci nie potrafia sie wyslowic tylko uzywaja jakis dziwnych skrotow ..

Gość gość
ale serduszkować to tak słodko... współżyc??współzyja to zwierzęta w symbiozie.... kochane a jak serduszkujecie to pozniej trzymacie nózie do góry czyli robicie świeczuszke zeby żołnierzyki lepiej dotarły tam gdzie maja dotrzec? bo ja zawsze z godzinke trzymam swieczuszke...:)

Gość gość
Dziewczynki.oczywiscie udalo mi sie zaskoczyc.polecialam po te ziolka.ksiadz jak bylam u spowiedzi,powiedzial ze dilerem nie jest i ziolek nie ma.wiec musialam jechac 50km za miasto i znalazlam na lace mieszanke ojca sroki.wyjelam 3woreczki plemniczusiow i tezecik bral sie do roboty przy pelni.i wczoraj zrobilam tescik i sa 2kresunie.bylam juz na usg i moj ginus powiedzial,ze sa 4zarodki!!!!!polowalam na 3,a trafily sie 4.ale to bylo do przewidzenia bo 3woreczki pomrozonej spermusi i jedna swieza dostawa co 3h to nie ma czego sie dziwic.wyszly 4fasolinki. Mam juz synka Brajanka.dziewczynka to bedzie Noemi.ale na pewno nedzie jeszcze jwdna dziewczynka i chlopcy.dajcie jakies propozycje imion.Dżesika mi sie podoba/Vaneska.dla chlopca moze Mike/Kevin/Dżordż?pomozcie. A chcialam powiedziec,ze na pewno zaszlam w ciaze bo nogi do gory trzymalam cale 24h.z przerwa na serduszkowanie.nic a nic spermusi nie zmarnowalo sie.teżecik przyniosl mi jeszcze od swojej mamusi specjalna podusie potegujaca poczexie(pod pupcie)i ona specjalny masazyk robi i nic a nic plemniorki nie marnowaly mi sie. Kizusia pyzusia

Gość gość
Kizunia pysiunia ale slodko widzisz ziółka pomogły !! ja tez jestem jutro lece na betke bo dopiero testowałam ale jestem kochana jestem zafasolkowana napisze pozniej jak bede miala czas buziaki

Gość gość
Kochaniutka,nam to tescioweczka pomogla w poczeciu.bo nie dosc ze podusie swoja oddala(na niej moj teżecik jak i 7jego rodzenstwa zostala poczeta)ale dopingowala nas przy poczeciu. My mieszkamy w jednym pokoju z nasza Noemi i tesciowa.pokoj duzy bo az 15m.w drugim pokoju mieszka tesciu i siostra mego teżecika ze swoim tż i bobaskiem.a w trzecim pokoju mieszka babunia z bratem,jego konkubina i ich 3dzieciatek.oni to farciarze.maja najwiekszy pokoj.bo az 22m i babunia zawsze im cos z emerki podrzuci.tak wiec,jak teraz nam szczesliwie udalo sie zebrac plony z serduszkowana to MY zajmiemy ten pokoj:-) w kuchni zmiescilby sie brat rz z rodzinka,ale im burzujom malo miejsca bylo.wiec poszli do jej rodzicow.a przeciez w wc mozna bylo kacik dla dzieci zrobic(wc i lazienka to 2pomieszczenia).a w piwnicy to juz w ogole.apartament moglby byc,bo metraz bardzo ladny. a mialam napisac.moze komus sie przyda.nam tesciowa klaskala i wybijala rytm,przy serduszkowaniu.podobno to wazne.tzn.technika,plemniusie ale i rowny rytm serduszkowania.przy pelni jak serduszkowac mielismy sie co 3h to po polnocy nie dala rady stac i wybijac rytmu.tak wiec,walila kijem od szczotki w brzeg lozka.tak wiec,moke kochaniutki,jezeli mieszlacie na swoim to z poczeciunia niciunie.najlepiej miec tescioweczke pod bokiem,to zawsze bedzie rytm wybijac.na co ma isc klaskac u rubika,jak moze pomoc swoim dzieciom?niech na cos sie przyda. Teraz tak mysle,ze jeszcze jedno dziecko moglibysmy miec.bo moj teżecik zarabia 2tys.ja mam z mopsu pomoc.tesciowa zarabia 1200zl.tesciu 1400.babci emerka to az 1000zl.za mieszkanie prawie nic nie placimy bo nam mops doplaca.szwagierka na 3ma zasilek i rozne paczki zywieniowe.jej mezulek.zarabia na czarno prawie 3tys.drugi 1800 i jego flama wybrala sie do roboty na kase w biedronusi.az 1700jej dali,ale wiecie nie ma czasu dla swego bebjbusia.a on ma.tylko 13lat?no kto mu nosek i dupke podetrze?kto jesc naszykuje?przeciez nie dziadek.no ale zyje nam sie bardzo dobrze.dobrze jadamy.na wszystko nas stac.a teraz jak ta 4urodzi sie to 4becikowe.i samorzadowe.a moze burmistrz mieszkanie da?a proboszcz jak sie dowie,ze my tak bez zadnych wspomagaczy procz podusi tescioweczki,po bozemu od kolderka w asyscie tescioweczki to tez moze samochod ufunduje? A wy kochane co porabiacie?jak mieszkacie?ile bejbusiow macie?na pewno kazda z was w domkiem sie zajmuje?a seriale jakie lubicie? Kizusia oyzusia serduszko

Gość gość
Kochaniutka my tez z tesciowka mieszkamy tylko ona niestety pietro wyzej z tym klaskaniem do rytmu to jest to! musze ja poprosic nastepnym razem jak bedziemy serduszkowac.... ja mam juz coreczke Vaneske ale teraz chcialbym Brajanka mam nadzieje ze bedzie! byłam dzis na betce w poniedzialek wyniczki zapytam tescioweczke czy nie ma takiej podusi albo czegos podobnego na ktorej poczęli swoich trzech synów jak nie to moze twoja tescioweczka by nam pozyczyła tej poduszeczki?

Gość kwietniowka2015
Witajcie:) I ja się dołączę.Ostatni okres 10.07.2014 dziś 33 dc. 5 testów sikanych w ciągu ostatnich dni pozytynwych, typowe obbjawy ciązowe - na szcescie bez mdlosci :) piersi ogromne niestetey niepokaja mnie bol w podbrzusze.dzis rano poszlam na bete z krwi - wyniki dopiero jutro po 17 ehhh nie moge sie doczekac! chce juz calkowitego potwierdzenia mojego stanu! mam nadzieje ze 5 testów nie może się mylić! A wy jak myslicie:)??

Gość g77777777777ość
moj okres ostatni 11 lipiec.test pozytywny.u lekarza jeszcze nie bylam.dolaczam sie

Gość mamaufolinka
Dziewczyny zapraszam na mojego bloga mamaufolinka. Znajdziecie tam między innymi posty o kosztach związanych z wyprawką, ciążą czy comiesięcznymi wydatkami na dziecko, a także dokładną listę co miałam w torbie do szpitala na poród dla siebie i synka. Zapraszam :)

Gość gość
O kochanienkie znalazłam was!ja zaserduszkowana.tesciowka pomogła.dzięki temu że nam klaskala,udało się złapać rytm i zajsc.później poduszki pod pupcie podkladala,i odliczala czas swiecuszki.tak więc,taka tescioweczka to prawdziwy skarbus.

Gość gość
Zapraszam do internetowego meblowego sklepu mebelmania.com gdzie znajdziesz rewelacyjne meble praktycznie do każdego pomieszczenia. Ceny dużo mniejsze niż w sklepach stacjonarnych i szeroki wybór nowoczesnych mebli – dodaj, że informację znalazłeś tutaj to udzielę 3% rabatu. Wpisz w dowolną wyszukiwarkę „Mebelmania” i wybierz interesującą Cię zakładkę. Pozdrawiam i zapraszam MEBELMANIA.