Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

InPost! Pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Witam, firma InPost miała dostarczyć do mnie przesyłkę sądową z zasądzoną grzywną. Rzekomo nikogo nie było w domu i trzykrotnie zostało zostawione awizo, którego też na oczy nie widziałam. Dzisiaj dostałam wezwanie od komornika, z zasądzoną grzywną oraz trzykrotnie wyższymi od niej kosztami komorniczymi... Co mogę zrobić w tej sytuacji? Bo to wina InPostu, że nie dostarczyli przesyłki, mimo, że w domu ciągle jest mój dziadek. Po prostu nikomu nie chciało się fatygować z jedną przesyłkę na wioskę za miasto...

Gość gość
taki mam plan- oczywiście, ale w mojej opinii są mi winni te 300 zł co na komornika muszę teraz wydać a nie wiem czemu, jakoś tak czuję że nie będą chętni żeby mi pomóc...

Gość licencja na zabijanie
widziales kiedys przesylke dostarczona po 20 latach?

Gość gość
nie rozumiem... moja przesyłka nie doszła wogóle ;P a co, do Ciebie doszła po 20 latach?

Gość gość
wpisz se w google to, z tego co mi się o uszy obiło z inpostem nie raz, nei dwa były w tej sprawie problemy. myślę, że znajdziesz konkretne przypadki i sposób postępowania

Gość gość
no właśnie wpisywałam i albo nie te hasła wpisuję i nie umiem szukać albo nic konkretnego nie ma w tym temacie... dlatego pytam Was tutaj. Może znajdzie się jakaś bardziej ode mnie światła osoba i podpowie co mam w tej sprawie zrobić. No bo wiadomo, że skargę napisać czy reklamację złożyć to można,ale jak oni się do tego ustosunkują to inna kwestia. Może miał ktoś podobną sytuację i jest w stanie mi coś podpowiedzieć, bo normalnie ręce opadają...

Gość oneryboy2
Czasem się zdarza taki błąd, pracownicy opisali na gowork.pl/opinie_czytaj,155873 sposób jak sobie z tym radzić, najlepiej zadzwonić.