Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyłysiałey32

Z powodu łysiny postanowiłem nie starac się natarczywie o zadną dziewczyne

Polecane posty

Gość Wyłysiałey32

Mam 32 lata i już porządnie wyłysiałem,ostatnio poznałem fajną dziewczynę zaprosiłem ją na kolacje,coś zaiskrzyło lecz ona oczekiwała większego zaangażowania.Nie chciałem jej tego robić dlatego odpuściłem,nie chce aby taka ładna dziewczyna się marnowała przy wyłysiałym facecie,poczekam na taką która będzie zdesperowana. Życie nie kończy się na związkach mam pasje i wspaniała prace a ładne dziewczyny pozostawię przystojnym facetom.

Gość gość
dziadowskie prowo

Gość Wyłysiałey32
Taka prawda życie jest zbyt krótkie by mogło być komuś zmarnowane,a pięknej dziewczynie niewątpliwie bym zmarnował.

Gość gość
minoxidil 10 albo 15% i na pewno włosy Ci wyrosną. Muszą.

Gość Wyłysiałey32
Wydaje mi się że nie ma skutecznej formy walki z łysiną.Ja to po prostu zaakceptowałem, zresztą nie łysieje od wczoraj.

Gość gość
jeśli nie spróbujesz, to nie się nie przekonasz. Faktycznie można mieć nieufność, bo tyle środków jest nieskutecznych.

Gość gość
Co wy chłopaki macie jakieś kompleksy z tą łysiną? Jak jesteś wartościowym facetem, który nie boi się kochać to już jesteś wygrany i większość kobiet cię zechce. Zadbaj o sylwetkę i styl ubioru, a zobaczysz, że poczujesz się pewniej.

Gość Wyłysiałey32
Ale ja ładnej dziewczynie, nie chce się narzucać,one zasługują na kogoś atrakcyjniejszego.