Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JareckiJarek62

Fajny facet po 50 pozna towarzyszkę życia

Polecane posty

Gość gość
Facet może być ciut,ładniejszy od diabła i to wystarczy.Kobieta ma być w miarę ładna i zadbana.Tak było i jest od wieków🖐️

Gość Wąska ze Sląska
2014-05-15 21:33:21 [zgłoś do usunięcia] gość Facet może być ciut,ładniejszy od diabła i to wystarczy. ======== Komu ma wystarczyc???????

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Te siwe włosy to nic,w prównaniu do tych pazurówpechowiec.gif nNie no on ogólnie po rozebraniu to był zaniedbanypechowiec.gif Wiesz co?ja nie mam pięt jak papier ścierny,a paznokcie normalne.Nawet jakbym gdzieś tę nieszczęsną grzybicę złapała,to bym to leczyła i to szybko.On to zaniedbał,jeszcze giry mu śmierdziały.Odemnie się wymaga,to ja też wymagam.Jak zadbany to zadbany do cholery x Ja naprawdę wszystko rozumiem. Nawet to, że podczas wzyt w kinie i kawiarnii nie wyczułaś, że waliło mu z gęby (cytat), a wydało się to dopiero jak pokazał siwego ptaka. Mogę też zrozumieć w jakim celu czekałaś aż zasnął po weselu u swojej siostry, a nie wyszłaś po tym jak zobaczyłaś stan paznokci u stóp/ Ale po co wąchałaś mu "giry" tego nawet moja olbrzymia wyobraźnia wyobrazić sobie nie może. Wybacz.

Gość gość
Widać masz wąską wyobraźnie.Nic nie wąchałam,waliło na cały pokój i tak się położył do łóżka.Tyle🖐️

Gość marszczyfred ze złotego kibla
Czterdziecha,znowu tu smędzisz???Koieta Ci napisała że był zaniedbany,a uważał się za zadbanego.Ogólnie może był i ok,ale jak się rozebrał to nie wytrzymała.Weź kobieto,pultaj się stąd na swój wątek.

Czterdziecha,zaloguj się to raz.Dwa "moja olbrzymia wyobraźnia",ty nie masz żadnej wyobraźni to dwa,a na pewno nie olbrzymiej

Gość gość
marszczyfred ze złotego kibla Czterdziecha,znowu tu smędzisz???Koieta Ci napisała że był zaniedbany,a uważał się za zadbanego.Ogólnie może był i ok,ale jak się rozebrał to nie wytrzymała.Weź kobieto,pultaj się stąd na swój wątek. x Nie wiem kto to "czterdziecha". I choć wiem, że jest wielu zaniedbanych facetów w każdym wieku to tak głupawrj historii jak ta, z autorką której rozmawiałam nie słyszałam. Tylko tyle marszczyfredzie :)

Gość gienia z podziemia
kurffa Czterdziecha wali spod orange o swojej ogromnej wyobraźni,znów smędzi:-oBabo jedna niemyta,nawet odwagi nie masz pisać ze swojego niku.A tak tu było wesoło.Ta raszpla wszystko zepsuje

Czterdziecha,nie wypowiadaj się już i nie właź na inne wątki,bo odechciewa się pisać,jak się ciebie cztyta.

Gość już przechodzisz samą siebie
Czterdziecha to dawna Janina służebnica pańska,tylko po leczeniu.Teraz pisze pod nikami,indiańske lato,Asterka,miss nowego yorku,zwiędła ruta i 50 innymi.Psychiczna baba:-o

Gość gość
Nawet IP nie potraficie sprawdzić? nie dziwię się, że zostało wam marszczenie freda i wylewanie frustracji na forum :D "stare raszple" to o Was?

Gość gość
wyczuwam zelka :D

Gość gość
Nie wiem kto to żelek, ale nim/nią też nie jestem ;)