Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JareckiJarek62

Fajny facet po 50 pozna towarzyszkę życia

Polecane posty

Gość JareckiJarek62

Ja szatyn, niebieskie oczy, 185 cm, 77 kg, 52 lata, wykształcenie wyższe, pochodzący z okolic Bielska szuka kobiety, z którą mógłby spędzić resztę życia. Wiek nie gra roli, ważne za to, żeby była otwarta, ciepła, wesoła, bez nałogów i szczera.

Gość JareckiJarek62
Wiek nie gra roli ale max do 30 i z jedrnym biustem to podstawa !

Gość gość
jeśli naprawdę szukasz to podaj adres mailowy

dlaczego w ten sposob szukasz kobiety?

Gość gość
dziadku, ty się lepiej weź za pracę na roli. bliżej ci ona niż do kobiety z tego forum. tym bardziej, że tu dużo małolat i gimbusów, a te czterdziechy ryczą tylko :D

Gość JareckiJarek62
Maila podam później, gdy już się rozeznam mniej więcej kim jesteście. Dlaczego? Bo w realu ciężko o poznanie kogoś. Stąd też wpadłem na pomysł, aby poflirtować na forum.

Gość drSzulc
Ale w necie to same pasztety

Gość gość
A to tutaj to ma być niby flirt? Dobrze, że napisałeś bo bym nie skojarzyła:-P

Gość gienia z podziemia
Wymagania to Ty masz.Do 30-stki i jędrny biust.Ok,twoje życzenia,ale czy ty masz jeszcze jędrne jaja i jesteś zadbany,w każdy calu?

Gość gienia z podziemia
W necie same pasztety?No,zależy.Więcej jest łysych,brzuchatych albo cherlawych facetów.Zaniedbanych a mających się za bóstwa.;)

Gość drSzulc
Przynajmniej nie spasione swinie

Gość gość
"czterdziecha co ma pecha" z wielką chęcią potowarzyszyłaby panu w życiu, niech się pan do niej odezwie..

Gość gienia z podziemia
Haha,jasne więcej tu"spasonych świń"facetów niż kobiet.Ale liczy się całokształt.Właśnie też miałam napisać o "cztredziedziecha co ma pecha":DRozpaczliwie szuka faceta do związku,jest ciepa,biuściasta,mila i inteligentna jak twierdzi.Polecam ją zaczepić:)

Gość gość
Dziadku Wracaj do żony i dzieci, Przestań marzyć o małolatach bo taki podstarzały pryk , budzi obrzydzenie w małolatach, normalna młodsza kobieta NIGDY nie pasuje do takiego dziadka, i każda o tym wie. Za kasę znajdziesz coś młodszego, ale musisz mieć duuużo kasy i świadomość że materialistyczna panienka ma odruch wymiotny jak patrzy na twoją pomarszczoną szyję i burbaty brzuch, zapłacisz to ona ukryje ten odruch wymiotny, no może potem na osobności porzyga się.

Gość gość
Każdy facet,nawet już po 40 stce śmierdzi starym capem:-oChoćby nie wiem,jak dbał o higienę i się perfumował.Tak mają.Natura tak to urządziła.Więc faktycznie ty po 50 tce,musiałbyś ten smród zakryć kasą.

Gość staraDpo50tce
ej , on nie ma brzucha... popatrzcie na jego wymiary - to chudzielec. Nie lubie chudzielców w tym wieku. Jakoś tak nie za dobrze to wygląda. :P

Gość gość
Stary pięćdziesięcioletni"dziad"szuka 30,latki z jędrnym biustem.Człowieku,zobacz czy ty jeszcze jędrny w kroku jesteś,czy też wisi tam pomarszczony wór i sflaczały cienki k/u/t/a/s.Bo to obleśne jest:-o

Gość gość
Taki chudy to jeszcze większa tragedia:-oTak po 50-tce facet powinien mieć trochę ciała,ale nie wyglądać jak miś Yogi.Toże jest chudy to tylko uwidoczni jego zmarchy i pomarszczone jaja:-o

Gość gość
A co chudy,nie może mieć brzucha? Może i to dopiero tragiczny widok.W ogóle takie staruchy dla 3o latki?

Gość czterdziecha co ma pechaa
Same widzicie,że pan nieatrakcyjny chce 30 latki z jędrnym biustem. Gdzie tu prawdziwa kobieta ma szanse na związek?

Gość gość
50 cio latek dla 30-stki może być tylko sponsorem.Żadna raczej się z tobą nie zwiąże,jesteś za stary.A te twoje wymagania:D

Gość gość
Oj kobiety to prowokacja hahaha a wy tak się pastwicie nad seniorem:-D

Gość JareckiJarek62
Przepraszam, kolega wpadł. Ten wyżej to podszyw, ja nie wymagam wcale takiej młódki. Napisałem wyraźnie, że wiek nie gra roli, a cechy charakteru, które wymieniłem. Obraźliwe teksty ignoruję, dziadek ma 80 lat, a ja czuję się i jestem facetem w sile wieku, zgrabnym, zadbanym i otwartym na nowe możliwości.

Gość gość
Czyli, że zadbana równolatka byłaby dla ciebie Ok?

Gość gość
Zapewniam że niektóre 50 latki)większość)są bardzo zadbane,z fajnym biustem.Niestety o 50 letnich facetach nie można tego powiedzieć.Znam kilku 50 cio latków i wiele 50 tek,90 proc pań wygląda na 1o lat mniej od nich.Zadbane,modne,eleganckie i pewne siebie.

Gość JareckiJarek62
Jesteście nienormalni, skoro macie mnie za starca i się śmiejecie z tego, że chcę kogoś poznać. Co w tym złego? Nie jestem wulgarnym zbokiem, a zdrowym facetem, który też ma potrzebę bycia z kobietą.

Gość JareckiJarek62
Tak.

Gość staraDpo50tce
ale ja to rozumiem, ja tez chciałabym kogos poznać ale jestem niezadbana według obowiązujących aktualnie kanonów :(

Gość gość
No tak nikt nie chce być sam i sądzę, że u pań od 40 + możesz mieć szanse.

Gość gość
Jeteś wolny/rozwodnik?