Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupojat

Pragne byc upokorzony przez kobiete

Polecane posty

Gość kupojat

Czesc mam na imie Rafał

Gość Oh God why
Podejdź do jakiejś i zaproponuj jej randkę. To przeważnie wystarczy.

Gość kupojat
Właściwie, to nie wiem skąd się to u mnie wzięło. Przecież jestem normalnym facetem po trzydziestce. Jestem dobrze zbudowany, lubię sport - siłownia, narty, rower. A jednak już od początku mojej, powiedzmy "kariery" sexualnej przewijał się motyw o***tu i kupy. Nie wiem skąd się to wzięło. Jak w wieku kilkunastu lat zaczęły podobać mi się kobiety i onanizowałem się, to strasznie podniecało mnie kiedy wkładałem sobie palec w tyłek. Wiem, punkt G i tak dalej. Ale to zaczynało mnie coraz bardziej interesować i podniecać. Wkładałem palec coraz głębiej, na początku obawiałem się, że wyjdzie brudny, ale z czasem zaczęła podniecać mnie myśl, że jednak ubabram go w kupie. Potem zacząłem wkładać sobie różne przedmioty w o***t, coraz głębiej i nie przejmowałem się, że są po wyjęciu są brązowe. Gdy w wieku dwudziestu lat miałem pierwszą dziewczynę, bardzo chciałem wylizać jej o***t i uprawiać sex analny, ale wstydziłem się jej o tym powiedzieć. Zerwałem z nią po kilku latach znajomości. Dalej uwielbiam wkładać sobie w tyłek sztucznego penisa o dość dużych rozmiarach a potem wylizywać go całego ubabranego w kupie. Marzę o tym aby kobieta zrobiła mi kupę do buzi i pozwoliła lizać swój brudny o***t

:D Jeśli słownie to zacznij jakiś temat, najlepiej o karmieniu, ładnym bądź brzydkim imieniu, alimentach :D Zobaczysz, w całej Polsce będą masowo zgłaszane monitory na gwarancję, bo zadrapią monitor :D

Gość gość
Myślę ze twoi rodzice to psychole, cos musieli ci zrobic

Gość gość
to nastpenym razem jak zachce ci sie srac to nawal se na reke - takiego porzadnego klocka walnij na lape i se rozetrzyj na sobie, nie wiem na tylku, klacie, trzep sie przy tym i wsmarowuj te g***o w cielsko - dojdziesz jak ta lala!

Gość kupojat
Tak bym chcial to zrobić ale najgorszy ten pierwszy krok

Gość kupojat
Tylko z kobietą interesuje mnie to

Gość kupojat
Moze ktoras z was pomoże mi spelnic moje marzenie?

Gość kupojat
Jest jakas zdecydowana na bliższe poznanie?

Gość gość
tragedia chlopie. Jeszcze sex analny rozumiem ale ta kupa;/

jak chcesz to być upokorzony przez kobietę, a w każdym razem posiadaczkę cipki to napisz, że mało zarabiasz, jesteś niski, łysy i przed inicjacją seksualną

Gość kupojat
Dziewczyny jestem troszke macho i dość obcesowo i z dystansem traktuje kobiety ale w glebi duszy pragne upokorzenia przez kobiete w ten ohydny sposób

Gość gość
to sobie znajdź jakąś dominę na anonsach matrymonialnych, bo polki ogólnie to dno i nie znają się na seksie, a taka domina to rzadkość i skarb

Gość kupojat
Zarabiam malo 3200 netto to bardzo malo bo lubię sobie cos kupić a mam Zone i dziecko na utrzymaniu, ale w planach mam rozwód. Jestem wysoki mam 182cm, nie chudy ale proporcjonalny bez brzucha i sadla. 8 lat uprawialem amatorski boks dochodząc do cwiercfinalu juniorów w 1999 na mistrzostwach młodzików. Mam normalne wlosy na glowie.

Gość gość
i prawidlowo, rozwiedz sie i skup sie na podnoszeniu kwalifikacji, dymaj szm/aty i bedziesz szczesliwy