Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet Skorpion porazka totalna

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie...koszmar z takim zyc ciezki przypadek jestem ciekawa czy ktos mial podobnie i nie dal rady wytrzymac z takim na dluzsza mete..

Gość gość
?

Gość gość
skorpiony to najwieksze debile z przerosnietym ego

Gość gość
Skorpiony są różne, tak jak w każdym innym znaku. Źle trafiłaś to wszystko. Ja mam cudownego :-)

Gość gość
cudownego tzn jaki jest??opisz jak mozesz

Gość gość
Znajdź sobie takiego to się dowiesz. Nie będę tego opisywać bo to jest moje. Czuję się przy nim taką kobietą, o której nie wiedziałam, że jestem. Rozbudził we mnie wszystko..tyle wystarczy :)

Gość gość
a z jakiego miesiaca jest moze napisz ok

Gość gość
Z 10 go

Gość gość
mowisz o macku b.?

Gość gość
nie o swoim mezu

Gość gość
Mój jest skorpionem, nie miałam nigdy tak dobrego faceta(oczywiscie ma swoje wady,np jest zazdrośnikiem i lubi dominować), ale poza tym ma swietny charakter nie tylko jako partner,ale i jako przyjaciel.

Gość gość
moze ktos sie wypowie jeszcze

Gość gość
Ja się wypowiem. Mój skorpion gdy kocha odda wszystko, ale nie potrafi wybaczac nawet swojemu dziecku, z tesciową jest skłócony i nawet nie ma mowy żeby się pogodził. Uwielbia gdy dom i praca jest ustawiona po jego myśli. Nie słucha ludzi, zawsze ma swoje zdanie, chodzi swoimi ścieżkami. Nigdy nie powie wprost co szczerze uważa na dany temat jeśli ma kogoś obrazić, woli pomyslec i przemilczy

Gość gość
skorpiony są wyraziste i konsekwentne, a nie takie ciepłe kluchy.

Gość gość
Tak jest, nie dodałam ze mój jest bardzo konsekwentny nawet jeśli musi sam ponieść szkodę przez swoje działanie jest w stanie się poświęcić Jest bardzo uparty

Gość gość
gdy nie powie wprost co szczerze uważa na dany temat jeśli ma kogoś obrazić, woli pomyslec i przemilczy" x z choinki sie urwalas? to typ ktory powie wszystko, drugie tyle zmysli i tylko po to, by kogos zranic sprawia to takiemu flukowi satysfakcje bo przeciez musi pokazac kto jest gora za wszelka cene :D

Gość gość
to jakiś nonsens z tymi znakami zodiaku. że układ planet, księżyca i słońca w czasie narodzin ma wpływ na to jaką mamy osobowość, charakter, temperament co jeszcze?

Gość gość
No tak, uparciuchy są. Ale cenią przyjaźń, a jak się zakochają to na maxa, i są wierne, stałe i w miłości i przyjaźni.

Gość gość
a jak się zakochają to na maxa, i są wierne, stałe i w miłości i przyjaźni. xxxx co ty pieprzysz niunia? zakoc***a sie na maksa owszem, ale co roku w innej:D i kazde ich zakochanie jest na maksa:D

Gość gość
Mój wierny skorpion miał 3 dziewczyny na raz :) 2 z nich się znały gdy jedna przyszła do drugiej obie były w szoku co on tu robi :D Zabral kurtkę z chodu do trzeciej :-)

Gość gość
:-) łatwo wierny hehe

Gość gość
:-) łatwo wierny hehe

Gość gość
Mój skorpion jest zazdrośnikiem, uparciuchem, bajkopisarzem (na szczęście już mniej!).. ale muszę z tym jakoś żyć :P

Gość gość
A ja ze swoim znamy się 20 lat, małżeństwem 18. I tak, miał kilka epizodów, ale jakoś nie może się odemnie odczepić :-) jest super wyjątkowym facetem. Miłość jest dla niego ważna, przyjaźń, choć czasem się potyka. Ale walczy z tym. A seks...nawet nie umiem tego opisać...zwariować można z nim.

Gość gość
nie moze sie od ciebie odczepic dlatego iz kieruje nim instynkt psa ogrodnika :p on bedzie obracal co tylko na drzewo nie ucieka ale nie wyobraza sobie aby ciebie ktos inny cie posuwal, nawet gdy nie bedziecie juz razem :D

Gość gość
A ja ze swoim znamy się 20 lat, małżeństwem 18. I tak, miał kilka epizodów, ale jakoś nie może się odemnie odczepić :-) jest super wyjątkowym facetem. Miłość jest dla niego ważna, przyjaźń, choć czasem się potyka. Ale walczy z tym. A seks...nawet nie umiem tego opisać...zwariować można z nim.

Gość gość
Oj dwa razy, nie umiem tu pisać chyba :-) On mnie nie zdradził, tylko flirtował i jakieś kobietki mu spokoju później nie dawały. A to, że jest zazdrosny i nikomu mnie nie odda to jest całkiem miłe :-)

Gość gość
zna ktos jeszcze skorpiona faceta?a czy ktrys mial problemy z hazardem?

Gość gość
Mój nie, jedynie co go wkrecilo na maksa to jakieś zbieranie rupieci

Gość gość
skorpiony to fatalni, egocnetryczni, mściwi partnerzy- miałam kilku- wiem co mówie;/