Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet Skorpion porazka totalna

Polecane posty

Gość gość
Bzdura :-) tak piszesz bo tyle razy ci się nie udało. Nie wszyscy. Nie wszystkie kobiety traktują tak samo. Często oddają tym samym.

Gość gość
zdradzal, podejrzewal, msciwy, skapy, perwersyjny, bez serca, zlosliwy, pamietliwy...brrrrrrrrrrrrr...... a ja lew.... i my juz po rozwodzie

Gość gość
o matko niezle ja tez lew a on skorpion..puki co mysle ze poczekam z tym rozwodem

Gość gość
podejrzliwy chorobliwie zazdrosny wybuchowy agresywny egoista i samolub typowy toksyczny facet xxxxxxxxxx juz nie jestesmy razem

Gość gość
O i ja lew a on skorpion. Baaardzo było fajnie na początku ale dlatego ze mu ulegałam. Moi znajomi go nigdy nie interesowali, wolał swoich. Odkąd się odsunęłam stał się agresywny

Gość wadiskorpion
toksyczny facet :D wypraszam sobie

Gość gość
mozesz sobie wypraszac, siebie

Gość gość
niestety, tez nie moge sie wypowiedziec jakoś pozytywnie na temat faceta Skorpiona.... w związku razem od 12 lat.... A przezycia od wzlotów do upadków... charakter w skrócie: WADY - flirciarz -manipulant -mściwy -skąpy -zazdrosny tylko wtedy kiedy pojawia się "konkurencja" -zaliczył kilka "skoków w bok" -lubi stawiać na swoim i mieć kontrole -"walczy" z parterką - nie pomaga w domu a wręcz uważa ze sprzątać to się powinno raz na miesiąć bo po co więcej, i tak sie kurzy ;) -jego problemy sa zawsze ajwazniejsze ZALETY - jak jest mily to jest naprawde z******ty ;) -nie musze martwic się o kwestie związane z samochodem -w lózku spoko jeeezuuu, nie mogę jużnic znaleźć pozytywnego:/..... Ogólnie charakterny i raz super a raz masz ochote go ukatrupić

Gość gość
Zakochalam sie w skorpionie i wczesniej nigdy nie zwracalam uwagi na znaki zodiaku, no moze z przymrozeniem oka, ale teraz wiem ze cos w tym jest. Super facet jesli tylko jest w centrum twojej uwagi. Nieba przychyli, zrobi wszystko, ale... wystarczy ze minie okres zauroczenia, i straci zainteresowanie, to juz pokazuje sie jego egocentryczny character. Koniec koncow nie moglismy byc razem i dosc szybko znalazl sobie kolejna krolewne. A taaaak kochal haha. Lubil dominowac, ale dopoki gonil kroliczka nie okazywal tak tego oficjalnie, hamowal sie. Potem wiekszosc spraw musiala krecic sie dookola niego. W przyjazni wierny poki przyjaciel potrzebny. Albo mowi to co on chce uslyszec. Ale... przeuroczy typ tak czy inaczej;) Urok osobisty na maksymalnym levelu. Z doswiadczenia wiem, ze do zwiazku ja sie ze skorpionem nie nadaje, ale kumplowac sie jak najbardziej moge;)

Gość tweedy
Hehe ja też lwica i miałam takiego skorpiona..... Zdradzacz że hoho, żadnej nie przepuścił, flirtował z innymi jawnie przy mnie, manipulant, egoista, chciał mieć kucharkę i sprzątaczkę we mnie, nie liczył się z moim zdaniem, kłamca, bardzo zarozumiały

Gość gość
Skorpion jest wyrazisty, a nie taka ciepła klucha.

Gość gość
WYRAZISTY ...... raczej przerysowany w swoich zachowaniach ;) ma sie za bog wie kogo i stad jego zbyt wielkie Ego.... facet to powinien byc KONKRETNY ale nie polega to na zachowaniach skrajnych, raniacych druga osobę a Skorpiony wlasnie tak postępuja... nie liczą sie z drugim czlowiekiem jesli tylko "cos" idzie nie po Ich mysli TYLE.

Gość gość
wady: skąpstwo egoizm wykorzystywanie innych złośliwość zalety nietuzinkowy ma w sobie coś

Gość wadiskorpion
a może mam do cholery jakieś zalety , co ?

Gość gość
wady: nudziarz, nigdy zadnego tematu do rozmow nie narzuci, len patentowany, tylko lezakowanie i zarcie sie liczy, syfiarz i balaganiarz, brudas, bez ambicji, zadufany w sobie zupelnie bezpodstawnie. zalety: uczynny

To nie jest prawda co.tu jest wypisane! Kazdy czlowiek jest inny a to,ze sie urodzil w takim miesiacu,a nie innym nie na nic wspolnego z charakterem!Pozdrawiam.

Gość gość
Zgadza się są różne skorpiony. Sama interesuję się astrologią. Kiedyś miałam innego, okazał się strasznym dupkiem i nabawiłam się wielu kompleksów. Obecny ma wiele negatywnych cech, ale jest świadomy ich to duży plus. Przy nim znów zaczęłam wierzyć w miłość. Co w moim przypadku było praktycznie awykonalne. A jednak :) Jest wierny i oddany, mimo że postrzegany jest jako podrywacz bo pozwala sobie na flirty co mnie bardzo irytowalo na początku znajomości. Dopóki nie zauważyłam jego trochę dziwnego zachowania tzn w pewnym momencie spławia ją powiedziałabym w bardzo oschły sposób. Coś jak odwrócenie się na pięcie i odchodzi pozostawiając zainteresowana z otwarta buzią. Wada chyba taka, że jeśli zawiedzie się na przyjaźni to od razu pali mosty całkowicie. Byłam tego świadkiem. Jeśli ktoś z nim pogrywa nie da po sobie poznać, że dobrze o tym wie. Podpuszcza i ktoś robi z siebie jeszcze większego głupka, to też dziwne trochę. Bystry jak diabli, zanim ktoś coś zacznie on zna już zakończenie sytuacji. Co wkurza rozmówcę bo wydaje się jak by nie był zainteresowany rozmową lub, w ogóle nie słuchał. Zawsze zadziwia mnie to jak on to robi, że potrafi odświeżać uczucie zakochania tak, ze mam motylki :) A jesteśmy parą naście lat. W domu pomaga we wszystkim. I to jest chyba dla kobiety najlepsze. Traktuje moje ciało jak jakiś ostatni cud świata. Choć ja doskonale zdaję sobie sprawę, że bardzo daleko mi do doskonałości. Kolejna sytuacja, która mnie zadziwia. Nawet kiedy jestem zmęczona wyjątkowo i nie mam ochoty kompletnie na nic. Jakimś tylko jemu znanym sposobem potrafi mnie tak rozbudzić, że za chwilę kończy się namiętnym seksem. Tu mnie pogłaszcze, odpocznij sobie, nic nie rób. Nie wiem tu naciśnie tam naciśnie, ogląda mnie. A we mnie zaczyna się gotować z podniecenia. I czasem nie wiem jako to się stało, jak bym była nieprzytomna z podniecenia, a chciałam iść spać.Co robimy w łózko to wstydziłabym się opisać.Z wad to jeszcze pamiętliwość, nie potrafi wybaczać. O dziwo mi pozwala popełniać błędy, charakterek mam nieznośny. Jako tata sprawdza się świetnie. I tak ogólnie mój skorpion jest kochany. Długo mogłabym o nim pisać bo jest bardzo ciekawym człowiekiem ma jakieś wewnętrzne przyciąganie. :) Z ciekawostek to nikt tak dobrze nie potrafi mi zrobić makijażu jak on. Doradza mi jak mam się ubierać i bardzo to lubię ba sama wstydziłabym się tak ubierać. Musi być bardzo seksi. Zauważyłam, że w tedy obserwuje reakcję innych mężczyzn gapiących się na mnie i jest w tedy bardzo dumny. Naprawdę go kocham :) Powodzenia ze skorpionami :) oby ten właściwy :)

Gość gość
najgorsze znaki to skorpion (facet) , pozniej wodnik i koziorozec , masara , wydaje im sie ze sa pepkiem swiata .

Gość gość
ja mialam do czynienia z dwoma i dwa totalne przeciwienstwa poza tym, ze laczylo ich zamilowanie do nicnierobienia. pierwszy super, moze nie byl jakos mega przystojny, ale zawsze zadbany, dobrze ubrany, z gustem, wystarczala sama jego obecnosc i bylo po prostu dobrze, nie musielismy rozmawiac. no w lozku tez super, jak iskierka. a drugi..... niechchluj jednym slowem. i chyba to sprawilo,ze nie byl w stanie mnie pociagac bo nie dbal o higiene, won potu skutecznie zabila wszelkie mile odczucia wobec niego i nic nie jest w stanie tego odbudowac. rozmowa tez nie porywal, zawsze mnie nudzil.

Gość gość
jak powyzej dokladnie nudziarze i nieroby...klamczuchy itd itd

Gość gość
moze na poczatku Skorpiony wydaja sie ciekawe, ale z czasem jak juz wiedza ze "zdobyli" to okrywaja prawdziwe swe oblicza.... czyli mimo wielu wad mysla ze sa o niebo lepis od innych, dobrze z NImi jest wtedy tylko kiedy jest po Ich mysli

Gość gość
Skorpion to facet dla kobiet silnej, samodzielnej, która nie szuka w związku opiekuna ale partnera, która sama jest silną osobowością i szuka w związku dopełnienia życia, a nie wypełnienia. Jestem córką skorpiona, siostrą, żoną i matką. Kocham ich wszystkich nad życie, a oni mnie. Lepiej, jeżeli chodzi o facetów w rodzinie, nie mogłam trafić.

Gość szarik na 102
To co,mieszkacie na pustyni?

Gość gość
Ja byłam fanka skorpionów przez lata ale juz mi minęło. Wszystkie negatywne opinie wydają sie prawdziwe bo tez sie z nimi zetknęłam mając do czynienia ze skorp. Skorpion nie jest dla każdego a juz na pewno nie dla mnie (rak) z uwagi na chamskie i agresywne zachowania. Po czasie pokazuje prawdziwe oblicze. Zwykły burak mimo ze na poczatku idealnie udaje i gra kogoś do kogo mu w realu bardzo daleko. Ego do nieba. Nieugodowy, albo po jego myśli albo w ogóle. Ktoś tu wspomniał o odwracaniu sie na pięcie. Nie można tego było ująć lepiej. Ja bym jeszcze dodała ze to straszny tchórz który perfekcyjnie odwraca sie na pięcie by uciec od konfrontacji. Nie liczy sie z druga osoba i bez ogródek to okazuje. Masa kompleksów, które wychodzą na każdym kroku. Jesli ktoś ma odrobine szacunku dla własnej osoby, relacja ze skorp nie ma prawa sie udać gdyż te osobniki nie nadają sie do życia z innymi ludźmi. Dodam ze tez mam silny charakter ale nie demonstruje tego poprzez chamstwo, agresje, arogancję i inne burackie zachowania i nie mam zamiaru dotrzymywać mu kroku w tym chamstwie by walczyć o to czyje bedzie na wierzchu. Oczekuje pewnego poziomu w relacji i szacunku do drugiej osoby a jesli ktoś nie został tego nauczony to niech szuka podobnych do siebie i z nimi tworzy relacje

Gość gość
10:58 słowem w SEDNO! Tchórz, cham i burak!! Nie nadający sie do zycia!

Gość gość
10.58 Oczekuje pewnego poziomu w relacji i szacunku do drugiej osoby a jesli ktoś nie został tego nauczony to niech szuka podobnych do siebie i z nimi tworzy relacje Nie szanuje się zwykle drugiego człowieka tylko dlatego, że ten szacunku oczekuje. Na szacunek trzeba zasługiwać po prostu.