Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cionża ratuuunku

Polecane posty

Gość gość

mam 15 lat zrobilam test wynik pozytywny niestety:/ byłam 3 tyg temu w sobote na ognisku był alkochol był chłopak 2 lata odemnie starszy ,który od dawna mi sie bardzo podoba no i stało sie przespałam sie z nim u niego w domu jego rodziców wtedy nie było nie zabezpieczaliśmy sie bo miał "uważać" no i co ja teraz zrobie usunąć mam czy jak jak ja to rodzicom powiem jestem załamana ja nie jestem gotowa na dziecko co ja mam zrobić ?

Gość gość
chłopak mi kazał wypić szklanke octu powiedział że będzie po sprawie czy ocet zadziała ?

Gość gość
1) Znajdź chłopaka, silnego, najlepiej tępego. 2) Powiedz mu, że jest pedałem jeśli nie jebnie cię z całej pary w brzuch. 3) Jeśli brzuch się wybrzuszy po 2 miesiącach, powtórz proces. GWARANTUJĘ 100% SKUTECZNOŚCI.

Gość gość
bo on wcionz jest sprawca wielu cionz

Gość gość
bo łon wcionrz jest sprawcom wjeló cionsz siem piszem

Gość gość
ej ja poważnie sie pytam jestem w szoku chłopak powiedział że jak urodze to mnie zostawi co robić powiedziec rodzicom czy jak a ile kosztuje usunięcie w gabinecie u profesionalisty i czy to na kase chorych?

Gość gość
Dałem c***erfekcyjną metodę na usunięcie a ty wybrzydzasz. Ja to na poważnie mówiłem z tym osiłkiem.

Gość gość
tak oczywiscie na kase chorych aborcja jest w polsce nielegalna tepa strzalo bylo sie nie puszczac

Gość gość
ja żaluje tego ...ale czasu nie wroce mam dopiero 15 lat wiecie jak to jest wypiłąm troche i się stało ja was błągam o rade...

Gość gość
Odradzam ci aborcję. Wiem, że jesteś w szoku, ale aborcja jest zabójstwem dziecka. Nie musisz wychowywać dziecka, możesz je oddać komuś, kto chce mieć dzieci, a nie może.

Gość gość
ale chłopak mnie zostawi co ja rodzicom powiem a jak mi brzuch urośnie i w szkole co powiedzą ja jestem w 3 gim. przecież cała wieś będzie plotki siała o mnie ;/

Gość gość
nie ide jutro do szkoly powiem mamie ze sie zle czuje bo mam jutro 2 karktwki a nie dam rady sie nauczyć prosze was o rady

Gość gość
Jeżeli chłopak zrobił Ci dziecko, a teraz nie chce mieć z Tobą nic wspólnego, to na Ciebie nie zasługuje. Naprawdę nie warto poświęcać życia dziecka dla takiego chłopaka. Masz dopiero 15 lat, może się wydawać, że to Twoja miłość życia, ale ten facet tak naprawdę się Tobą nie przejmuje. Jesteś pewna, że jesteś w ciąży? Byłaś już u ginekologa, robiłaś test?

Gość gość
nie byłam u gin ale wyszł mi 2 kreski na teście więc jestem ;/

Gość gość
to tera wypij jeszcze jednego dla zdrowotnosci-moze we lbie ci sie zaswieci

Gość gość
nie daje rady... powiedzieć rodzicom ? ja nie mam serca specjalnie poronić lub poddać sie aborcji ja bym sobie do końca życia tego nie wybaczyła z drugiej strony boje sie reakcji rodziców i tego że sobie nie poradza i cała sql będzie weidziała i wgl ... a z tym kolesiem to sie tak poklocilam bo on całą wine zwalił na mnie ...

Gość gość
żartujesz prawda 15 lat masz dziecko dopiero... i wódke piłaś a puzniej w ciąże zaszłaś ej sorry ale dla mnie to nie do pomślenia patola jakaś...

Gość gość
zwin to prowo tepa dzido

Gość gość
sam jestes h*ju tepa dzida to nie jest prowo jak mozesz p***busie wgl co?

Gość gość
Jeżeli usuniesz ciążę, to będziesz mieć wyrzuty sumienia do końca życia, codziennie będziesz o tym myśleć. To okropne uczucie, nie usunęłam dziecka, ale ktoś z mojej bliskiej rodziny to zrobił. To normalne, że boisz się reakcji rodziców, ale przecież oni kochają Cię mimo wszystko. Wiadomo, ze nie przyjmą tej wiadomości, tak jakby przyjęli ją, gdybyś była o 10 lat starsza, ale to tylko dlatego, ze Cię kochają i chcą dla Ciebie jak najlepiej. Nie odwlekaj tego, im szybciej im powiesz tym lepiej, ale radziłabym Ci zrobić jeszcze jeden test. Czasem się zdarza, że są uszkodzone i mogą pokazać zły wynik. Nie wiem jak to jest z ginekologiem, czy możesz iść sama, bez mamy, jeżeli tak to najpierw się dowiedz, czy na pewno jesteś w ciąży.

Gość gość
jestes tepa dzida nawet ze stemplem:D:D:D:D

Gość gość
nie dosc ze tepa to jeszcze z rynsztoka:D:D:D:D

Gość gość
no faktycznie ciężka sprawa. powtórz test. Może jednak tamten się mylił. Czasem tak bywa. No cóż czasu się nie cofnie najgorsze w tym wszystkim jest zachowanie tego chłopaka bo nie poczuwa się do winy i jeszcze karze usunąć. Zapomnij o nim .pozwij go o alimenty

Gość gość
do ginekologa niestety tylko z rodzicem, więc i tak musisz powiedzieć . Zrob drugi test i jesli potwierdzi wynik pierwszego nie masz wyjścia. Aborcja to zło, sama kiedyś chciałam tak zrobić, zrezygnowałam w gabinecie u lekarza, cieszę się teraz wspianiałym synem, a mogło go nie być. Trzymam za ciebie kciuki. obys podjeła słuszna decyzję.