Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość micky35

co byscie poradzili

Polecane posty

Gość micky35

Za poltora miesiaca bierzemy ślub, a jego siostra z ktora nie przepadamy za soba mieszla nam kiedys w zwiazku, ona lubi manipulowac swoim bratem, wiec jej facet siedzi w wiezieniu, nie dostanie na slub wolnego, wiec chce jako osobe towarzyszaca zaprosic swoja przyjaciółkę, z ktora znaja sie od dziecka, chodzi mi o to ze swoja przyjaciolke nastawila na mnie i żeby poobgadywac posmiac sie na ślubie, dzisiaj zadzwonila zebysmy wpadli do niej, akurat byla u niej przyjciolka , i wypalila przy nas, cytuje: i co kaska pochwal sie sukienka na ślub, ja nie zamowilam jak ona tak mogła, jej sie glupio zrobilo i nam tez, i musieliśmy ja zaprosic, focha mialam na mojego powiedziałam w domu ze ma bezczelna siostre, a on obrazony wyszedl do kolegi, nie rozumiem tego

Gość micky35
Dlaczego on musi byc na każde jej skinienie, to ja juz nic nie mam do powiedzenia

Gość micky35
Prosze co byście zrobili na moim miejscu,

Gość gość
To co zrobisz PO ślubie z mężem który jest tak czuły na wpływy swojej siostry? jeśli ona będzie wpadać i odwiedzać kiedy jej się będzie podobało (z przyjaciółką lub bez, a Tobie nie) to co? Też strzelisz focha a on wyjdzie do kolegi bo też się obrazi? Dorośliście w ogóle do małżeństwa?