Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niektórym osobom tak śmierdzi z ust?

Polecane posty

Gość gość

Masakra :O np moje koleżanki niby zadbane dziewczyny z pozoru ,a jak czasem jedna mi chuchnie w rozmowie to można paść trupem :O ludzie zębów nie myją czy co?

Gość gość
Niekoniecznie. Niektórym z żołądka zieje, a że są przyzwyczajeni to nawet nie wiedzą że im z paszczury jedzie. Niekiedy może być od brania antybiotyku. Zapytaj się a potem delikatnie możesz zwrócić im uwagę :-)

Gość gość
problemy żołądkowe albo zepsute zęby, może byc tez jakas grzybica. zresztą połowa polski zebów regularnie nie myje wiec o czym my gadamy...

Gość gość
niektórzy maja mocno podziurawione migdałki i tam im wpada i gnije jedzenie nie da się tego całkiem wyleczyć, mniejsze dziurki można chyba 'zamknąć' laserowo

Gość gość
Niektórym cuchnie z ust ponieważ mają choroby żołądkowe,albo ropne migdały, próchnicę.Innych powodów nie znam.Faktycznie nie idzie przebywać z takimi osobami.Kiedyś pracowałam z taka panią.Sympatyczna osoba ale jak zaczęła mówić, to można było zemdleć.

Gość kupojat
Prochnica nie ma żadnego wplywu na zapach z ust. Chyba, ze ktoś ma dziurawe żeby i nie czyści ich po jedzeniu. Nieświeży cuchnacy oddech to efekt nie mycia zębów albo gorzej, wspomnianego refluksu. Strasznie negatywnie wplywa na to alkohol i papierosy

Gość gość
No znam takiego faceta...smierdzi mu jak z publicznej toalety...:O

Gość gość
Wiecie, że te osoby najczęściej są tego świadome? W dziale 'zdrowie i uroda' jest cały topik prowadzony przez osoby, które są tego świadome i zdruzgotane tym, że nie mogą tego zmienić, a próbują naprawdę wszystkiego. Ludzie, bądźcie bardziej wyrozumiali, to że Wam się wydaje, że oni tego nie czują jest złudne. Mi też czasem śmierdzi z ust, tak jak wielu osobom kiedy za długo nie umyją zębów, albo długo nic nie jadły. I co, też zawsze jestem tego świadoma, a czasem nie mam gumy w zanadrzu lub czegoś kamuflującego.