Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

amulety, talizmany

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

wierzycie w istnienie takich przedmiot贸w? ja si臋 nie spotka艂am z 偶adnym wisiorkiem, kt贸ry zapewni艂by mi bogactwo i szcz臋艣cie, a szkoda.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mycha14636889
My艣l臋, 偶e co艣 w tym jest. 呕e to nie s膮 tylko s艂owia艅skie bajania. I chyba nie jestem odosobniona w tym przekonaniu. Zw艂aszcza, je艣li traktujesz te przedmioty jako posiadaj膮ce prawdziw膮 moc, a nie jakie艣 szcz臋艣cie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniela__oo
Ja nigdy nie wierzy艂am w amulety i takie pierdo艂y, ale mia艂am kiedy艣 taki krzy偶yk (zawieszke). Dosta艂am j膮 razem z 艂a艅cuszkiem od chrzestnego. By艂a to dla mnie cenna rzecz, szczeg贸lnie, 偶e rzadko widujemy si臋 z chrzestnym. I nagle zacz臋艂am chorowa膰. Niby b艂ahe sprawy np. alergia, dos艂ownie na wszytsko! zapalenie p艂uc, generalnie ci膮gle le偶a艂am w 艂贸偶ku. Az w koncu moja mama stwierdzi艂a ze to przez ten krzy偶yk. 艣mia艂am sie z niej, 偶e zabobony i takie tam.. ale przesta艂am go nosi膰. Dziwne ale pomog艂o...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak jaka艣 rzecz przynosi szcz臋艣cie to p贸艂 biedy, niewa偶ne jak to dzia艂a;) gorzej, je艣li co艣 przynosi pecha. widzia艂am na fejsie jest jaka艣 dziewczyna, kt贸ra pisze, 偶e wyczuwa t臋 z艂膮 energi臋 od przedmiot贸w - nazywa si臋 inanna, o tu jest jej profil: facebook.com /pages/Inanna/1452521271660426?fref=ts . wsp贸艂czuj臋, mie膰 do czynienia z czym艣 takim:/ ja chyba wol臋 nie wiedzie膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sokorro
a wiecie jak sprawdzic czy ktos wasniezaklal albocos podobnego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona niewiadoma
to s膮 wszsytkie okultystyczne rzeczy uciekajcie od tego jak najdalej na ludzki rozum - jak jaki艣 wisirek mo偶e przynosi膰 szcze艣cie to s膮 brednie wyssane z palca by cz艂owieka od Boga odci膮gn膮膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sokorro
niby racja ale jak przyklad wyzej przestala nosic i pomoglo..nie dziwne?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja sie codziennie z p臋kiem na w艂osach budze. W tym samym miejscu. Ktos mnie przeklnal chyba. Jak odczarowac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mycha14636889
kt贸ra pisze, 偶e wyczuwa t臋 z艂膮 energi臋 od przedmiot贸w - nazywa si臋 inanna, o tu jest jej profil: facebook.com /pages/Inanna/1452521271660426?fref=ts - wesz艂am na stron臋, kt贸r膮 przekaza艂 Go艣膰. Dziwne to, ale nie wiem, jak Wy - bo ja zacz臋艂am to czyta膰 i, przy poczuciu, 偶e to nie jest do ko艅ca normalne, zacz臋艂am si臋 wci膮ga膰. Wielu ludzi chcia艂oby komu艣 da膰 taki przekl臋ty przedmiot, tak sobie my艣l臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to tego nie da sie wytlumaczyc w ogole chyba :) www.youtube.com/watch?v=-3J8KSM8Zeg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bransoletka

Ja juz w swoim zyciu wiele nosilam tak naprawde roznych bransoletek, tanszych drozszych ale tak naprawde od okolo miesiaca nosze od Beatris Friczer, wrozki bransoletke i chyba tylko tutaj czuje ze ona cos dziala. Jakos zaczyna mi sie w koncu ukladac w malzenstwie i mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej. Polecam

Udost臋pnij ten post

Ja "stosuj臋"聽kryszta艂 g贸rski. Jest og贸lnie uznawany za jeden z najsilniejszych kamieni ochronnych. Mam wisiorek do kluczy i pi贸ro kulkowe z kryszta艂em g贸rskim. Praktyczne, a do tego by膰 mo偶e pomo偶e 馃檪

Udost臋pnij ten post