Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość we władzy nie swojej

Dwa dni temu podpisałem cyrograf oto jak to zrobiłem i co się stało potem...

Polecane posty

Szatan nie może więcej działać niż tyle na ile zezwala mu Bóg. To Bóg jest Miłością - więc Jego proś o prawdziwą miłość w życiu. Jak możesz prosić o to kłamcę i oszusta? Polecam modlitwę na roozańcu. Działa rewelacyjnie. I na wypraszanie lask a przede wszystkim to ezgorcyzm - łańcuch związujący szatana. Im dłużej modlony tym mocniejszy efekt. Również na niewierzących i innowiercow. Wiem co mówię - przed nawrocniem myślałam inaczej ale moc roozanca niesamowita. To jest mega bron z nieba.

Gość gość
A własnie takim prawem że dałes mu przyzwolenie , szatan nie moze sie do Ciebie zblizyć jeżeli sobie tego nie zyczysz nie może ci nic zrobić bo jesteś pod ochroną Boga , a teraz to Ja ci wspólczuje , jak ktos wyzej napisał sam do ciebie nie przyjdzie ale uwierz ma mnóstwo pomagierów którzy tylko czekają by ci szkodzić i uprzykrzać zycie .Teraz dopiero odczujesz co to żal , smutek itp bedziesz mocno załowal bo wyrzekłeś sie dobroci , jestes słaby jezeli dla przyjemnosci na Ziemi tzn kobiete tak łatwo sie poddałes tacy nie maja dobrego zycia po smierci , a skąd wiem nie jestem ksiedzem lecz osobą która ma do czynienia z róznymi rzeczami , człowieku na sama obecnośc złego mozna paść na zawał nie widzac go a Ty chcesz by przyszedł do Ciebie ? dla niego byłoby zbyt łatwe by ukrucić twoje meki on sie Toba teraz zabawi

Gość gość
Zło będzie zawsze górą. Wasza krew spłonie.

Gość gość
1. Szatan reprezentuje witalną egzystencję a nie duchowe iluzje; 2. Szatan reprezentuje przesyt w przeciwieństwie do abstynencji; 3. Szatan reprezentuje nieskazitelną mądrość zamiast pełnego hipokryzji samooszukiwania siebie; 4. Szatan reprezentuje uprzejmość dla niewdzięcznych; 5. Szatan reprezentuje odpowiedzialność wobec odpowiedzialnych, zamiast troski o psychicznych wampirów; 6. Szatan reprezentuje mściwość w miejsce nadstawiania drugiego policzka; 7. Szatan eksponuje człowieka jako jeszcze jedno zwierzę czasami lepsze, czasami gorsze, chodzące na dwóch łapach, które przez swój rozum duchowy stało się najbardziej podstępne ze wszystkich; 8. Szatan reprezentuje grzechy, jeśli tylko prowadzą do fizycznego, umysłowego i emocjonalnego zadowolenia; 9. Szatan był i jest najlepszym przyjacielem Kościoła, umożliwia mu przecież robienie interesu do dziś” (M. Zieleniewski za: T. Sołtysiak, 1993).

Gość gość
Do Boga modliłem się przez wiele lat, nie zauważyłem tej pomocy...Między innymi dlatego przestałem wierzyć. /// Niepotrzebnie sie zawczasu podałeś i zwątpiłes. Moje prośby do Boga zostały wysłuchane po 20 latach, i co ty na to ? A szatan jest królem kłamstwa, wiec czego sie spodziewasz ? ..//+* Idź za rada wyżej.

Gość gość
Ale tak naprawdę szatan by nie istniał bez Boga , ani Bóg bez szatana człowiek ma wolną wolę i wybiera co chce a sakramenty wcale nie chronią tak bardzo jak ktoś tu napisał

Gość gość
Nie wiem czy tak chroni , bo księdza też szatan opetał nie jednego

Gość gość
Chwała tobie, Szatanie, cześć na wysokościach Nieba, gdzie królowałeś, chwała w głębokościach Piekła, gdzie zwyciężony, trwasz w dumnym milczeniu! Uczyń, niechaj ma dusza spocznie z Tobą w cieniu Drzewa Wiedzy, gdy swoje konary rozwinie, Jak sklepienie kościoła, który nie przeminie!

Gość gość
nie słyszałam nigdy o opętanych księżach - jak masz namiar to wklej księża mają święcenia kapłańskie a szatan boi się wszystko co jest poświęcone Bogu - nawet wody święconej :)

Gość gość
Mam ci podac imię nazwisko i adres ? Nie moge tego zrobić tajemnica spowiedzi :)

Gość gość
Idź do psychologa... To nie żarty.

Gość gość
A co mu psycholog poradzi ? da mu leki lub zamknie w szpitalu jak bedzie walil teksty o diable :P

Gość gość
gość Idź do psychologa... To nie żarty. x Sam k***a idz do psychologa

Gość Onaa_88
Idz jak najszybciej do ksiedza. To nie sa zarty! Co bedzie Cie przed tym powstrzymywac, ale musisz byc silny i nie przekladaj tego. Zapamietaj. Niech Maryja ma Cie w swojej opiece.

Gość gość
No idz ale do dobrego ksiedza , bo taki zwykły wyslę cie do psychiatry .Ja ksiedzu zwierzylam się że przyśnił mi sie Anioł o imieniu Daniel i ze zostawił mi znamię w kształcie kółka z literą D z dwoma kreskami zdjecia mu pokazywałam , miał sie tym zainteresowac podpytać proboszcza itp i zostawił mnie na lodzie i nie odzywa sie do mnie .Byłam u psychiatry i jestem zdrowa nie powiedziałam mu o tym bo po co mam wyjśc na wariatkę

Ja sprzedałem dusze za jeden dzień dziewczyną byłem z nią i właśnie po tym dniu zaczęły dziać się złe rzeczy ale zrobiłem mu haczyk w umowie ze jeśli z nią nie będę to odzyskam dusze ale on zabrał te dusze komuś nie winnemu i ta dziewczyna cierpi bo mnie kocha. wniosek z tego ze moje nie narodzone dziecko cierpi za mnie.po prostu je usnęło.Miłość zmieniła się w nie nawieść.i teraz wróciła cześć mojej duszy ale nie cała bo on mi tego już nie oda byłem u psychologa . w niosek z tego że nie warto tego zrobić i jeśli ktoś to zrobi niech zostawi sobie wyjście awaryjne ale nie takie jak ja .

Gość 666.666

Również jako były katolik ze wszystkimi sakramentami oraz uczęszczający gorliwie na wyjazdy katolickie po powrocie z ktorych widziałem wokół zło - podpisałem cyrograf ale nie dla korzyści miłosnych czy altruistycznych wyłącznie z chciwości i zaspokojenia potrzeb materialnych, z wyniosłości dla urody oraz zemsty na wrogach i mocy nadprzyrodzonych. Pisałem i poprawiałem go 3 dni. Spaliłem za sobą mosty i dałem ofiarę którą świeca ogromnym nadzyczaj ogniem wypaliła ostro do końca. Przemyślałem wszystko. Nie sprzedałem się tanio i zabezpieczyłem. Krwi było dużo jak aneksów przez 3 dni dumania. Nie była to północ zwyczajna zimowa ciemność. Cyrograf spaliłem na rozdrożach. Zapraszając MISTRZA bałem się ale budzę się co noc po 3.oo i małymi krokami chodzę po mieszkaniu. Zacząłem oglądać horrory by się przyzwyczajać. W pakcie podałem datę śmierci. Jestem świadomy co uczyniłem. Widzę że się zmieniam. Bliscy mówią że jestem chamski itp. Jeśli osiągnę to za co oddałem duszę będę spełniony. Reszte mam w dupie. 

Pozdrawiam

Były bogobojny