Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chude kobiety

Polecane posty

Gość gość

jak chudy ser- nie smakuja :) Czy Wy tez tak macie?

Gość gość
Chude kobiety jedzą ser półtłusty.:)

Gość gość
No bez tluszczu :) Mager

Gość gość
Ale czy to jest kobieta, albo dziecko? :D

Gość gość
A do czego ten tłuszcz potrzebny?

Gość gość
Tłuszcz jest bleeee u mężczyzn i u kobiet

Gość gość
mam 157 cm i ważę 49. jestem chuda czy gruba?

Napisałeś,że lubisz chude dziewczyny i wkleiłeś jej zdjęcie.

Ok,nie czepiam się:).Między chudością,a wysportowaną sylwetką jest przepaść.

Gość gość
hipokryci, tylko grubych skrytykować to od razu afera :P ja jestem chuda i na powodzenie nie narzekam, podobnie jak moje grubsze kolezanki. każdemu się co innego podoba, a zwykle lubi się daną osobę za osobowość a nie za 3 cm w udzie wte czy wewte, próżne pustaki

gość hipokryci, tylko grubych skrytykować to od razu afera jezyk.gif ja jestem chuda i na powodzenie nie narzekam, podobnie jak moje grubsze kolezanki. każdemu się co innego podoba, a zwykle lubi się daną osobę za osobowość a nie za 3 cm w udzie wte czy wewte, próżne pustaki x Bynajmniej,nikogo nie krytykuję.Nie miałam takiego zamiaru.

Gość gość
co do przepaści to tak nei wiem...wiele tych "sportsmenek" co to wklejają focie w neta to zwyczajne chude laski w sportowym staniku (wiem bo aktualnie przez choroby nie robię NIC związanego ze sportem - chyba że mycie podłogi się liczy, i też bym se takie foty mogła pocykac) ta z linku akurat brzuch ładny ma, ale widziałam wiele takich pseudo, ponapinanych byle zarys mięśni był i potem piski facetów jakie one wysportowane :D osoby grubsze mogą być bardziej wysportowane, tylko o nich tego nei widac bo nie zawsze tłuszcz ładnie da się spalić u kobiet na brzuchu czy biodrach szczególnie

Gość gość
mówiłam o zalożycielu tematu. http://foch.pl/foch/1,132041,15927470,Schudlas__I_tak_jestes_brzydka__O_hipokryzji_prasy.html#BoxSlotII3img a propos tego tu jest fajny tekst, o tych chudszych i grubszych ;)

gość co do przepaści to tak nei wiem...wiele tych "sportsmenek" co to wklejają focie w neta to zwyczajne chude laski w sportowym staniku (wiem bo aktualnie przez choroby nie robię NIC związanego ze sportem - chyba że mycie podłogi się liczy, i też bym se takie foty mogła pocykac) ta z linku akurat brzuch ładny ma, ale widziałam wiele takich pseudo, ponapinanych byle zarys mięśni był i potem piski facetów jakie one wysportowane smiech.gif osoby grubsze mogą być bardziej wysportowane, tylko o nich tego nei widac bo nie zawsze tłuszcz ładnie da się spalić u kobiet na brzuchu czy biodrach szczególnie x Do tkanki mięśniowej trzeba mieć predyspozycje,wytrwale ćwiczyć i prowadzić właściwą dietę.Na osiągnięcie celu składa się wiele czynników,przede wszystkim wytrwałość.

Gość gość
ok

Gość gość
a ta druga to obstawiam ze może nic nie robić :) serio, jak ktoś jest chudy z natury, ma dobry metabolizm to może wyglądac ok (przeciez nie jeździmy na wózkach inwalidzkich by nasze cialo mialo flaczeć) xen, przez rok, czy maks dwa. potem bez wspomagaczy sobie nie zrobisz nie wiadomo jakiej tkanki mięsniowej. więc tutaj bym predyspozycje uznała bardziej.

gość a ta druga to obstawiam ze może nic nie robić usmiech.gif serio, jak ktoś jest chudy z natury, ma dobry metabolizm to może wyglądac ok (przeciez nie jeździmy na wózkach inwalidzkich by nasze cialo mialo flaczeć) xen, przez rok, czy maks dwa. potem bez wspomagaczy sobie nie zrobisz nie wiadomo jakiej tkanki mięsniowej. więc tutaj bym predyspozycje uznała bardziej. x Tak geny i predyspozycje,wspomagacze to dla facetów.Dla kobiety ewentualnie pod kontrolą trenera,bo można sobie krzywdę zrobić.Żadna kobieta nie chce wyglądać jak cyborg:).

A propo wspomagaczy,nie bawią mnie takie rzeczy.

Gość gość
Widze, ze moj temacik .... Najlepsze sa te srednie kobietki z ksztaltami :) Dobranoc