Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc inteligentny

polskie spoleczenstwo to dzicz !

Polecane posty

Gość gosc inteligentny

zaobserwowawszy te forum śmiem stwierdzić ze 99% forumowiczów tutaj zakładając tematy i odpowiedzi jest chora psychicznie , wy ludzie macie chińskie klapki a wasz koń ma firmowe , będziecie przez cale życie żywili się szczawiem z nasypów , bo po przeczytaniu waszych dyskusji śmiem stwierdzić ze poziom waszej inteligencji jest równy zeru, powodzenia na podobnych forach i żyjcie na zupie szczawiowej prostaki . pozdrowił bym was ale nie ma kogo. wiec kij wam w plecy ! i żeby wasi potomkowie zdychali z głodu . takie tematy idiotyczne ze aż głowa boli

Gość gosc inteligentny
marnotrawny nie będę mówił na ciebie synu bo nim nie jesteś ! to ze jesteś alkoholikiem to nie znaczy ze są wszyscy włącznie ze mną , proszę cie mów za siebie marnotrawny człowieku , żywiący sie szczawiem z nasypów, nie masz tego co powinien mieć normalny człowiek,a mianowicie inteligencji, kiedyś tez jak mnie chcieli oszukać twierdzili ze jestem pijany bo to najlepsza wymówka , zażądałem alkomatu i policji wiec się wycofali

Bełkoczesz i próbujesz zmusić ludzi do przeczytania najdłuższych zdań na świecie. :D Interpunkcja się kłania, panie inteligentny.