Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto miał tak z testem ciążowym?

Polecane posty

Gość gość

Zrobiłam dzisiaj pink test. Po 2 min. była tylko kreska c, potem z prawej strony zaczęła pojawiać się druga kreska. 'Dojechała' do punktu t i poruszała się dalej. Dotarła do kreski kontrolnej i się w nią wtopiła. Co to może oznaczać?

Gość wrrrrrrrrrrrrrr
nie wiem, ja dziś robilam tak z ciekawości. krzywo chyba trochę nasikalam bo poczatkowo caly obszar mi się zaróżowil, myślalam, że nic z tego :D niby kontrolna lekko była, zostawiłam na pudełku i z pół godziny później patrzyłam to już ładnie było. rózowa kreska kontrolna a śladów po tamtym różowym niet poczekaj dłuzej może, ale no ja się nie znam

Gość gość
Mialam tak na killku pasmowych testach. Robila. Okolo dziesieciu pod rzad i to samo. Zrobila. Bete i nje jestem. Bylo to w marcu. Kd tego cAsu mialam dwa okresym bylam i gina niby ciazy nie ma.

Gość gość
Tu autorka. Teraz, po paru godzinach druga kreska jest ale przed ta kontrolna. No ale wiadomo, że wynik po takim czasie jest nieważny.

Gość gość
Jesli dobrze rozumiem to test byl ok i jesli byla jedna kreska ciazy nie ma. To co sie rozlewalo to barwnik . I to jest normale. Ale nie jestem pewna czy z twojego opisu dobrze rozumiem. Jak przypussczasz ciaze powtorz test za kilka dni.

Gość gość
Jestem już tydzień po spodziewanym terminie miesiączki. Pewnie gdybym była w ciąży test by już coś pokazał. Chyba trzeba się do lekarza wybrać :)

Gość gość
Zrob bete test z krwi

Gość gość
Ja tak miałam - a za dwa dni jak test powtórzyłam obie krechy wyrazne teraz jetem w 16tygodniu ciązy.

Gość gość
wcle nie rawda ,ze po takim czasie jest nie ważny . Mnie druga kreska wyszła właśnie pózniej a bylam w ciąży tylko to byl gdzies 5tc

Gość gość
Kto sie jeszcze wypowie?