Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Atrakcyjna1982

Opisz jakbyś mnie przeleciał.....

Polecane posty

Gość Atrakcyjna1982

:p

Gość gość
Tego się nie da opisać, to trzeba przeżyć :P

Gość gość
To jest życie uczuciowe, tu nie miejsce na przeloty! Więc jeszcze zanim się zabawimy w zwierzątka, pomógłbym Ci się rozebrać... Składał pojedyncze pocałunki od szyi, na kazdej piersi, na brzuchu, i duuużo dłuższy, z języczkiem, między udami... sprawdziłbym czy już wilgotna, spił trochę soczków i wsunął języczek. Dodał trochę śliny, całując te drugie, bardziej rozgrzane usta...

Gość gość
Nie jestem, niestety żadnym już młokosem Będę ****** oczami. A spuszczał się nosem.

Gość Svaenger24
Jak? Intensywnie, brutalnie, i z przymusem, a ty podczas orgazmu wbiłabys sie pazurkami w moje cialo az do krwi, najpierw delikatnie krzycząc a potem lekkim westchnieciem powoli wypuscilabys całe powietrze z płuc, jak podczas ogromnej ulgi :P

Gość gość
najpierw dotknalbym twojej nogi, jesli jestes nieuwazna ze spodniczka. mozesz mnie powstrzymac, ale po co? wyobraz sobie, ze moja reka wedruje coraz wyzej. nie chcialabys zeby dotarla tam, gdzie naprawde mnie pragniesz? bedziesz mokra, dopki cie nie zerne.

Gość adi67
jakie baby są głupie, zakładają taki temat znajdz sobie faceta i jego zapytaj jakby cię przeleciał