Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiatr we włosach  200

Facet, problemy z potencją i jego rozterki

Polecane posty

Czy jesli facet ma problemy z potencją (mimo iz jest zdrowy) to moze po jakism czasie zrezygniwac z tego związku twierdzac, ze niby mnie tylko lubi, ze mu ze mna dobrze, ale nie chce mi tracic czasu? fakt faktem przez rok nie powiedzial, ze kocha....ale moze przez to ze i tak nie widzi szans na rozwoj zwiazku skoro ma problem?bo wiadomo bez tego żadne związek nie ma przyszlosci......czy w chwilach doliny, moze tak facet gadac mimo iz moze mu na mnie bardzo zalezec??

Gość gość
..bez tego zaden zwiazek nie ma przyszłości? Oberwało mu?

nie, noo ale on uwaze ze zadna kobieta z nim nie bedzie skoro nie bedzie prawdziwego sexu czy dzieci....

Gość gość
Prawdziwy sex może być raz na tydzień,miesiąc ,dwa azy w roku i też jest dobrze nie samym seksem ludzie żyją. A co masz problem kolego? Nie martw sie,tyle spokoju.

ja nie jestem facetem tylko jego dziewczyną...

Gość gość
bez sensu, daj sobie z nim spokój

Gość gość
no to pogadaj z nim szczerze co do niego czujesz że przejdziecie te problemy razem, jaki masz problem? każdy może mieć problemy z potencją przy obecnym syfie jaki nam sprzedają jako jedzenie.

Gość gość
Może tak gadaćw chwilach słabosci,poprostu męzczyżnii są wrażliwi.

Gość gość
tak,nic co ludzkie nie jest nam obce.

Gość wiatr we włosach 200
noo on jest baaaardzo wrażliwy

Gość gość
Jego kobieta rozumie go świetnie i bardzo go kocha,wiec niech się nie martwi przejdą to razem,przecież kobiety tez sie starzeją:)Wsparcie w związku jest bardzo ważne.

Gość gość
Jako jego dziewczyna jesteś dziwna. Zamiast szukać z nim rozwiązania to starasz się go pocieszyć i myślisz, że bez seksu się obejdzie a to nieprawda. Po pierwsze na problemy z potencją są leki i udanie się do lekarza chyba nie jest wstydem. Lekarz zdiagnozuje czy problemy są natury organicznej, czy psychicznej a następnie wybierze odpowiednią terapię. Więc bierz swojego faceta do lekarza i wejdż razem z nim do niego. Inna sprawa, jeśli on wykręca się impotencją a tak naprawdę może być homo, lub aseksualny, czyli nie odczuwający popędu płciowego w ogóle. Dziwi mnie to, że nic nie robił z tym problemem i tkwi tak w związku z tobą nie robiąc nic i tym samym cię krzywdząc bo jeśli coś do ciebie by czuł naprawdę, to chciałby dla ciebie jak najlepiej i sam poszedł do lekarza żeby coś z tym zrobić i móc normalnie uprawiać seks. Seks w związku jest ważny i nie oszukuj sama siebie, że nie bo wyjdzie tak, że niby będzie ok, ale zaczniesz odczuwać potrzeby, których on spełnić nie będzie mógł i wtedy albo go zostawisz i wejdziesz w związek z innym facetem, albo zaczniesz go w końcu zdradzać. Więc bierz go za fraki i do lekarza.

Gość facet nie do wzięcia
To, że ma problemy z potencją wcale nie oznacza, że Cię nie pożąda. Musisz wszystko wyjaśnić z partnerem. Czasem to stres (związany z pracą) albo zmęczenie. My faceci to nie wróżki, nawet oczywiste wiadomości do nas nie docierają dopóki nam tego nie powiesz. Jakbyś jednak chciała jakiś suplement to zapytaj się w tiens 24 com, mogę polecić.

Gość gośćJASIEK
U nie problemy zaczęły się w momencie jak w pracy zaczęło się chrzanić.W sypialni było tak że czasami nawet nie drgnął.Poradziłam sobie z tym sam kupiłam tabletki IQFACE .Tabletki zadziałały bardzo szybko.Teraz zapomniałem już o tych problemach.Wszystko jest tak jak powinno być.

Gość gość
Trochę mało szczegółów. Ile lat ma Twój facet. U mężczyzn w różnym wieku problemy z potencją mogą być powodowane przez różne czynnik. Ja mimo młodego wieku miałem podobne problemy, gdy zacząłem się spotykać z nową dziewczyną, która na szczęście wykazała się dużą wyrozumiałością. U mnie wystarczyła zmiana diety i trochę bardziej o siebie zadbałem.