Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mel B ile razy jakie ćwiczenia

Polecane posty

Gość gość

Witam :) Od kilku dni ćwiczę z Mel B. Głównie abs i pośladki. Czy ktoś ćwiczył? Widać efekty? Czytałam na forach, że dziewczyny korzystają z jej 10 minutowych filmików, ale powtarzają kilkakrotnie, w ten sposób, że zajmuje im to około godziny dziennie. Niestety nie mam tyle czasu, bo niedawno zostałam mamą, a czas na ćwiczenia znajduję wtedy, gdy dziecko śpi w ciągu dnia. W związku z ciążą też się troszkę rozleniwiłam i szczerze mówiąc pośladki nie do końca "wychodzą" ponieważ od razu łapie mnie skurcz. Czy ktoś ćwiczył 10-20 min dziennie i przyniosło mu to efekty? Chodzi głównie o brzuch:)

Gość gość
Lepiej cwiczyc na brzuch 2x dziennie co drugi dzien. miesnie musza sue tez refenerowac, odpoczac. Cwicz lepiej Mel tums a nie abs , bo tums jest na spalanir a abs raczej na rzezbe. Polecam tez Tiffany Rothe, znajdz na youtube filmiki z nia takie na talie (wpisz waist booty shaking) albo abs. Cwicz 4x tygodniowo po 20/30 minut a po miesiacu beda pierwsze efekty

Gość gość
no mnie właśnie interesują ćwiczenia bardziej na rzeźbę, bo już wróciłam do swojej wagi sprzed ciąży na szczęście (168 cm i 54 kg) nie chcę chudnąć tylko wyglądać bardziej "jędrnie", że się tak wyrażę:) Bo waga to waga, ale nie oszukujmy się, że po ciąży wszystko troszkę zwisa.... :(