Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od 3 lat nie wyszłam z domu Nienawidze jak sie ludzie gapią Wolałabym umrzeć

Polecane posty

Gość gość

Od 3 lat nie wyszłam z domu Nienawidze jak sie na mnie ludzie gapią, jeśli już musze wyjść (a zdarza się to niezwykle rzadko) czasami mnie mama np. do sklepu wygania, to chciałabym to zrobić jak najszybciej i jestem w pełnym stresie, najbardziej unikam wtedy znajomych, sąsiadów, jeśli spotkam tylko obcych ludzi to nie jest źle, ale boje sie spotykać "swoich", nie wiem o czym miała bym z taką znajomą/znajomym rozmawiać, oni by sie chwalili że pracują tu i tu... że zarabiają tyle i tyle... że jadą na wycieczke, że jadą sobie gdzieś na weekend, że kupują nowy samochód, że to i tamto... A ja? jestem zerem, bezrobotnie siedzącym zerem od ponad 3 lat w domu, od czasu kiedy skończyłam liceum Czym ja mam sie przed nimi chwalić? niczym... wole ich nie widywać, nie konfrontować sie z nimi, bo mnie to dobija. Nienawidze wychodzić z domu, bo boje sie że wpadne na jakiegoś znajomka, albo na wścibską sąsiadke, która mnie zacznie przepytywać (czy sie gdzieś dalej ucze, a może gdzieś pracuje itp) mam dość tego wszystkiego, chciałabym umrzeć, ale bezboleśnie, np. we śnie

Gość gość
Normalne to nie jest, nie.... Widocznie tak cię "wychowano".

Gość gość
:classic_cool:

Gość gość
to powiedz po prostu wybacz ale nie mam ochoty rozmawiac i sobie idz co za problem?

Gość gość
masz depresję od tego siedzenia w domu opinią innych się nie przejmuj, to twoje życie musisz zmienić myślenie o sobie wiem że trudno znaleźć pracę ale się nie poddawaj może poszukaj na początek jakiegoś wolontariatu ? by obyć się z kontaktem z ludźmi no i może wizyta u lekarza by pomogła skoro masz takie lęki ? piszę to życzliwie by pomóc ci wyrwać się z tego uwięzienia w domu no i jeszcze jedno, czytając ten post widzę że jesteś osobą inteligentną, elokwentną tylko masz zaniżoną samoocenę, zupełnie niesłusznie ładnie piszesz a to rzadkość na tym forum

Gość gość
poszukaj w urzędzie pracy, może są jakieś bezpłatne szkolenia, kursy zawodowe

Gość gość
Aż wieje prowokacją. Kto by chciał z tobą rozmawiać jak od 3 lat nie wyszlaś z domu?

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
mam 30 lat,jestem stara panną i tak sobie zakładam temaciki z nudów:-D

Gość gość
idź na studia

Gość gość
po co mi studia jak mam kafeterię i mogę konfabulowac do woli:-D