Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arleta_25

Proszę o poradę!

Polecane posty

Gość Arleta_25

Witam mam 24 lata jestem mężatką i mamą 2,5 letniej córki. Wzrostu mam 160cm, a ważę 70,5 kg chciałabym zrzucić 10 kg ale potrzebuje pomocy gdyż ciężko jest mi sie samej zabrać do odchudzania. Wiem że najlepiej zapisać sie do dietetyka i zacząć chodzić na jakieś ćwiczenie. Niestety nie mam na tyle czasu i pieniędzy. Gdyż moja córka pochłania bardzo dużo czasu. ja pracuje od 8-16 a po południu trzeba ugotować obiad, posprzątać to co córa i mąż nabałaganili, na ogródek po plewić warzywa, pobawić sie trochę z małą a i pora spania dla mojej małej to istny maraton. Po wszstkim jestem tak zmęczona że ide pod prysznic i kładę się koło 23.

Gość gość
i jak

Gość Arleta_25
3 dni temu, ale od kiedy tak przytyłam to nie czuje sie atrakcyjna i unikam go! Średnio z mężem uprawiamy sex raz na 2 tygodnie!

Gość Arleta_25
no pozycje jest kilka w ciągu stosunku.

Gość gość
Też pracuję w tych godzinach,też mam męża i dziecko,też wszystko robię sama (sprzątanie,gotowanie itd.) też mnie męczył leń ,też tak mówiłam,że na nic nie mam czasu i jestem zmęczona ...Zawzięłam się i od 2 stycznia godzinkę ( prawie)codziennie "latam"na orbitreku...Rodzina się przyzwyczaiła ,że to jest MOJA godzina (chociaż było ciężko bo nagle mieli sto pytań albo byli głodni itp.) Dzisiaj ważę 10 kg.mniej jestem pełna energii i o dziwo -mam na wszystko więcej czasu...Do roboty ;)

Gość gość
co dwa tygodnie!? to po co mu taka żona,a przy twojej tuszy nie wszystkie pozycje wykorzystasz,musisz natychmiast schudnąć bo mąż znajdzie sobie zamiennik

Gość gość
jesteś dość aktywna więc jeśli masz nadwagę to przez to że za dużo jesz..... co do ćwiczeń, brak czasu to tylko wymówka bo nikt nie każe ci ćwiczyć dwóch godzin dziennie.....wystarczyłoby 20-30 minut ale regularnie po prostu wybrać kilka ćwiczeń na te partie ciała które musisz ujędrnić i je sytematycznie wykonywać nie potrzeba też na to kasy, bo ćwiczenia znajdziesz za darmo na youtube tylko odrobina chęci i motywacji

Gość Arleta_25
a czy może ktoś mi podrzucić jakąś fajna stronkę z ćwiczeniami skutecznymi na uda pupe i brzuch ?!

Gość Arleta_25
mam jeszcze pytanie, ile wystarczy snu dla organizmu? bo nie było by problemu żeby wstawać o 6 rano i ćwiczyć ale czy nie wpłynie to źle na mój organizm?

Gość Arleta_25
Nie

Gość gość
Mel. B Ewa Chodakowska (Chodakowska daje na facebooku tez różne diety) Na pewno zrezygnować z białego pieczywa, makaronu, zamienić je na razowe. Słodzić wszystko naturalnym miodem a nie cukrem. Jeść często kasze i ciemny ryż. Starać się nie smażyć jedzenia. Zrezygnować ze słodyczy (ja słodycze jem tylko w weekend) w tygodniu duzo owoców i warzyw no i co najważniejsze jeść często małe porcje :)

Gość gość
ale ogólnie się onanizujesz?

Gość gość
u mnie przy wzroście 163 waga wynosi 65 :/ tez sie mecze ze schudnieciem :/ Zaczęłam pół godziny biegac sobie i duzo lepiej sie czuje

Gość Arleta_25
z tym jedzeniem często i małe porcje to ciężko będzie. bo rano 7:30 jem śniadanie, 14 :00 jem kanapki w pracy, 16:30 obiad w domu i19-20:30 kolacja zależy jak się wyrobie. Już od 2 tygodni jem tylko ciemne pieczywo i od miesiąca słodzę tylko miodem (mój tato ma swoja pasiekę)

Gość gość
Ja też słyszałam że onanizm wpływa na apetyt,ja to robię chyba za często bo co drugi dzień

Gość Arleta_25
kiedyś tak onanizowałam sie ale teraz nie. a dlaczego takie to ważne?

Gość Arleta_25
Żartujecie? Naprawdę?!!!!

Gość gość
To może jesz jakieś niezdrowe cukry albo tłuszcze ? i niestety ruch to podstawa. Musisz znaleźć albo pół godzinki na bieganie wieczorne. Albo ćwiczyć na youtube wpisz sobie mel. b- nawet fajne ćwiczenia i codziennie przynajmniej jedno zrobić (ja łącze brzuch z pośladkami, brzuch nogami, cardio) i tak w kółko.

Gość gość
Ja nie żartuję,a co ile Ty się masturbujesz?

Gość Arleta_25
Jak tak się teraz zastanawiam to jak zaczęłam sie masturbować to zaczęłam przybierać na wadze?!! To może byc prawda !!!! A ja myślałam że to przez siedzącą pracę?

Gość gość
Dlaczego zaczęłaś się masturbować,to nie robiłas tego wcześniej,a może po prostu tak ci łatwiej niż współzyć z mężem z obawy że może mieć dyskomfort z powodu twojej nadwagi

Gość gość
debilu od rąsi wypie.....j stąd....

Gość gość
a mąż pomaga Ci w domu ? Dzielicie się obowiązkami ? Bo z tego co piszesz to gotowanie, pranie i sprzatanie jest na Twojej głowie ?

Gość Arleta_25
Zaczełam sie masturbować bo mąż nie zawsze tyle mógł i le ja chciałam więc sie zaczełam wspomagać. a jak przytyłam to ochota znikła i na sex i na masturbowanie!

Gość Arleta_25
No rożnie z tym bywa on jest od zmywania naczyń bo ja tego nie znosze i on mysli o tankowaniu auta i jak cos sie tam zepsuje ! ale za to ja robie resztę

Gość gość
Bo robiłaś to za często,jak już musisz to mastrurbuj się średnio 2-3 razy na tydzień i wcale nie dziwota że jak przytyłaś to nic ci się nie chce,czym wieksza tusza tym mniej ochoty na cokolwiek

Gość Arleta_25
mój mąż jest z domu gdzie nic sie nigdy nie robi tylko siedzi się i pije kawe albo oglada mecz mieszkał w bloku i jego jedynym obowiązkiem to śmieci i zadbanie o auto było.

Gość gość
to zmień męża

Gość Arleta_25
kocham męża i go nigdy nie zmienie!!