Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mod_elka

agnecja modelek

Polecane posty

Gość mod_elka

temat bardzo ogólny, ale chciałam jakoś zacząć: agencja modelek. Teren poszukiwań: Wrocław i okolice. Szukam agencji, która ma już jakąś renomę w branży i traktuje modelki na poziomie. Ktoś, coś?

Gość jachowicz
no trochę by się tego znalazło. Ja co prawda modelką nie jestem, ale pracuje przy sesjach. We Wrocławiu śmiało mogę polecić Fuku Models, jedna z lepszych agencji z jaką miałam okazję współpracować.

Gość mod_elka
możesz mi coś więcej powiedzieć na temat warunków? Mam b. złe doświadczenia jak chodzi o traktowanie modelek i nie mam zamiaru męczyć się po raz kolejny w taki sposób.

Gość jachowicz
szczegóły zawsze są dogrywane osobiście ale jeśli pytasz o „traktowanie” to nie masz się czego obawiać. To poważna agncja która nie pozwoli sobie na taki czarny pr:) Pracują z modelkami, które są tam już bardzo długi czas i nigdy nie słyszałam żeby narzekały :)

Gość mod_elka
ok, to trochę mnie uspokoiłaś;)

Gość gość
Podbijam bo Fuku Models robi teraz nabór we Wrocławiu i na pierwszy rzut oka wyglądało podejrzanie, bo po pierwsze ich nazwa czytana po angielsku brzmiałaby identycznie jak "f******u" ("FUK U"), a po drugie nabór ma być na ul. Lelewela cieszącej się sławą wrocławskiej dzielnicy czerwonych latarni. Ale w necie wszyscy ich chwalą, więc chyba jest OK?