Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o tzw wychowaniu bezstresowym

Polecane posty

Gość gość

Czyli pozwalaniu dziecku na wszystko włącznie z jedzeniem tego co chce kiedy chce i gdzie chce. Na przykład moja bratowa zachowuje się tak jakby w ogóle jej było obojętne co syn zje i czy w ogóle zje na śniadanie. Najczęściej niewiele zje a potem jest karmienie słodyczami przez babcię. A obiad to już w ogóle gdziekolwiek i jakkolwiek

Gość gość
Konsekwencją takiego wychowania są częste rozwody. Okazuje się bowiem, że samce których wybrały samice nie nadają do się do wspólnego życia. Kompletna porażka już u samego początku. Kobiety kręcą sobie sznur już u zarania.

Gość gość
uwazam,ze nazwa i to, co sie przez to rozumie to idiotyzm. Oczywiscie,ze nie chce wychowywac dziecka tak, zeby milao stresy.Wychowanie w rodzinie pijakow, bicie, znecanie sie psychiczneitp - to wlasnie stresy. Stres jest czyms zlym, Raczej mozna mowic o rozsadnym wychowaniu.

Gość gość
sądzimy że ten temat pojawiał się na kafe już 298745883 razy i przez to stał się nuuudny?

Gość gość
bezstresowo to można hodować kanarka.

Gość gość
kanarek w klatce jest programowo zestresowany, wiec zly przyklad. Ja dzieci wychowalam bezstresowo, bo gdyby ktos mial stres z mojego powodu to byłaby porazka.