Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

taka sytuacja czy tesciowa ma racje

Polecane posty

Gość gość

Sluchajcie, jestem w ciąży i tesciowa z racji tego ze nam się nie przelewa obiecala nam kupić wózek jaki sobie wybiorę ona kase wylozy. No i wybralam sobie taki 3w1 firmowy on ok 3tys kosztuje, pokazuje jej na stronie internetowej ( przez Internet mial byc bo u nad w dziurze nie ma firmowego sklepu) a ona ze ja nie stać! Co chrzani? Cisza trwa 9 miechów to jakby po 300zl mc odkladala ta akuratnie by bylo. Niby mówi ze kupi ale nie stać ja na taki wydatek i max za 1 tys to co to za goffno będzie? Wzionc ten za 1tys czy wzionc od niej pienisdz I jakoś dozbierać ? Moze jeszcze mojs matka by 1 dala i akuratnie byliby 2 ? To za to cosbu sie kupili. Co radzicie

Gość gość
Za 3 tys to i ja tobie jako teściowa bym nie kupiła :D. Ja też z mężem nie miałam pieniędzy kiedy kopletowaliśmy wyprawkę dla córy i kupiliśmy wózek za 900 zł który okazał się być świetny choć ciężki (darex Matrix ). Jeżeli ty chcesz mieć nowoczesny wózek za 3 tys to weź od teściowej ten tysiąc i składaj sobie po 300 zł miesięcznie aż będziesz mogła kupić super wózek o jakim marzysz ;).

Gość gość
Wzionć,pewnie,że wzionć:O

Gość gość
Mam inne wydatki obiecala kupić a nie chce goffna co sir rozwali zaraz.

Gość gość
p******* jesteś, dać palec to wezmie cala reke.

Gość gość
To nie bierz wcale i bedziesz bez wozka. Boze tym laskom sie juz w glowach poprzewracalo. Zrobilas sobie dziecko a oczrkujesz ze tesciowa bedzie ci wyprawke robic? I to jeszcze taka jak krolewna sobie zazyczy.

Gość gość
ja bym tesciowa po rekach calowala jakby cciala kupic wozek dla naszego dziecka.

Gość gość
miałam wózek za 1100,używałam dwa lata i się nie rozwalił.Obecnie używa go inne dziecko i podejrzewam,że jeszcze jakieś trzecie skorzysta z niego.

Gość gość
to sobie sama kup kretynko nawet za 10 tyś.

Gość gość
A jakby tys wzionc i kupić używany ? Jeszcze trochę kasy zostanie a zbieram na cc wiadomo na kopertowen dla ordyna

Gość gość
Raaczej nie jesteś dobrze wychowana skoro żądasz żeby kupili ci wozek za 3 tys. Rozumiem wyzalic się męzowi, choć ja uważam za dużą ekstrawagancje kupno wozka za 3tys. Jednak ostentacyjnie się obrazac...3 tys to dużo pieniędzy. Moja tesciowa i teść nie dali nam nic na przyjecie weselne. Zachowali się jak chamy,zreszta tacy są,ale to inna bajka. Wyzalilam się rodzicow,siostrze,męzowi(choć on jest taki sam,po rodzinie nic nie ginie),ale wprost teściom nic nie powiedziałam. Akrat tu uważam ze za dużo wymagasz,ale nawet jakby nie to ja nigdy otwarcie nie wyrazilabym az takiego niezadowolenia.

Gość gość
wzionć się do roboty i do nauki trzeba marna prowokatorko!

Gość gość
"wziąć", pisze się "wziąć"... a autorka to niech teściowej na kolanach dziękuje, że chce jej wózek kupić dla bachora. nie przelewa im się a dzieciaka zrobili i teraz by chcieli żyć jak Bill Gates... króliki zakichane

Gość gość
3000zł ? No oczywiście, że teściowa ma racje ! Za 1400zł można kupić super wózek...skoro chcesz taki drogi to niech ona wyłoży ile uważa, a Ty resztę dołóż ze swoich

Gość gość
puknij się w łeb haha 3 tysiaki na wózek !!!!!!!!!!!

Gość gość
nie bierz pokaż honor i kup sobie sama! pokaż że cie stać na dziecko!

Gość gość
luzik dziewczęta, PROWO :D

Gość gość
sluchaj ja tobym sie cieszyla jakby mi tesciowa zaproponowala takie cos, jakikolwiek by ten wozek nie był, rozumiem że wolisz cos dobrego markowego to bylo od razu spytac do jakiej kwoty, teraz to chyba najlepiej kup sobie sama a jak ci będzie chciala dolozyc to tez bardzo miło. Nie każda teściowa dorzuca się do wózka, moja to 1 zl nie da.

Gość gość
Wózek za tysiąc złotych? Blagam was to jakiś szit, wielki czołg! Okropne są takie wozki

Gość gość
PROWO

Gość jawerty
no jeśli ktoś ma taki mniemanie o sobie, że za 1000 zł go byle co się kupi....no no no.... Ja mam X landera - dostałam od siostry używany po 1 dziecku (kosztował około 1500zł - gondola+spacerówka+nosidełko). Woziłam w nim córkę, wozić będę synka i wcale nie uważam żeby to było "gooowno". Może autorko warto się zastanowić nad wózkiem używanym. Moim skromnym zdaniem kupno nowego wózka to niepotrzebny wydatek - nigdy nawet nie rozważałam takiej opcji - choć finansowo mogłabym sobie pozwolić.