Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ŻAŁUJĘ że poszłam na FARMACJĘ!!!

Polecane posty

Gość gość

Ludzie ja już nie wytrzymam, weźcie mi powiedzcie jak mam się wziąć w garść. Ślęczę nad tymi książkami od świtu do nocy, od nocy do świtu, wkuwam te wszystkie kosmiczne wzory i już mi łeb pęka, zero życia towarzyskiego, zero czasu dla siebie, a jeszcze teraz jak sesja się zbliża to ja już wgl nie wiem jak sobię poradze, a głupia wcale nie jestem bo z matury z chemii miałam 86% a z biologii 81. Wiedziałam że farmacja jest ciężka ale nie wiedziałam że aż tak no i nie wiedziałam że rynek pracy tak się zawężył. Po takich cięzkich studiach mam nie mieć pracy albo zarabiać 2 tys?!?!?! Zaraz mnie krew zaleje...

Gość gość
Ile masz latek kotku?

Gość gość
Ucz się dziewczynko, nie uruj. Da Bóg, może nie wylądujesz w sklepie z lekami.

Gość gość
A gdzie jak nie w sklepie z lekami? -,- żeby do jakiej firmy się załapać to trzeba mieć albo znajomości albo jakiegoś farta bo konkurencja jest duża i każdy jest dobry, a dostaje się tylko jakiś mały procent...

Gość gość
po studiach zawsze mozesz szukac pracy w szwajcarii, gdzie przemysl farmaceutyczny wynagradza ludzi kosmicznymi wyplatami.

Gość gość
A ja żałuję, że poszłam na logopedię!

Gość gość
ale w szwajcarii trzeba coś umieć, za sam papierek, tym bardziej z polskiej, hehe, uczelni, nic nie dostaniesz

Gość gość
Ale ja nie chcę wyjeżdżać z Polski, mam tu faceta, rodzinę, przyjaciół...z drugiej strony w Polsce zniszczyli sektor farmaceutyczny, farmaceuci nie mają czego tu szukać.

Gość gość
Kurdeeee, co mnie podkusiło z tą farmacją...jaka ja głupia byłam...żeby dało się cofnąć czas...

Gość gość
Żadne studia nie gwarantują pracy ale każde(pomijając jakieś lipne kierunki) dają szansę. Nie martw się na zapas. Przypomnij sobie swój entuzjazm z początku studiów i ciągnij ten wóz. Będzie dobrze.

Gość gość
w szwajcarii mlodzi ludzie po farmacji kupuja domy, luksusowe mieszkanie. Wiem, bo moj facet pracuje w banku i sam widzi jakie maja dochody. a zawsze mozna w okresie wakacyjnym robic praktyki w szwajcarii, oprocz tego uczyc sie angielskiego, laciny, niemieckiego. z angielskim tez dasz rade.

Gość gość
Ale ja już nie mam siły ;( mój facet już się wkurza że prawie nie mam dla niego czasu, nie dosypiam, nie mam czasu sobie obiadu ugotowac tylko jakieś pierdoły jem no i cały czas żyję w stresie, bo jak patrzę na materiał to w głowie pojawia mi się jedna myśl "tego się NIE DA nauczyć"