Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnniamamaPawła

Prezent na koniec przedszkola dla nauczycielki

Polecane posty

Gość AnniamamaPawła

Zastanawiam sie nad prezentem dla nauczycielki z naszego przedszkola. Tak, jesteśmy tymi rodzicami, którzy kupują prezenty. nauczycielom. Nie, nie kupujemy, bo tak wypada, tylko chcemy naprawdę podziękować za włożoną w Nasza grupę przedszkolaków prace. Nauczycielka podeszła do naszych dzieci bardzo dobrze. Jest to jedna z najgrzeczniejszych i zgranych grup w przedszkolu. Wielu rodziców dowiedziało się o wielu problemach swoich dzieci od nauczycielki i dzięki temu można było działać wcześniej. Wyszukiwała poradnie, pisała pisma. Pomagała rodzicom. Organizowała różne imprezy, konkursy i pomagała Nam trojce klasowej. Oczywiście idealna nie jest, bo ideałów nie ma ale nie wiele jej brakuje. Po prostu się jej chce pracować z dziećmi i ma do nich indywidualne podejście. W środ rodziców padło hasło by kupić srebrna biżuterie. Nie wiem czy to dobry pomysł. Wiem,ze to indywidualna sprawa w doborze biżuterii a na stopie prywatnej nie znamy jej, by wiedzieć co by się jej tak spodobało. Macie jakieś pomysły lub własne doświadczenia? Jest jeszcze druga Pani, która jest przeciwieństwem tej pierwszej. Tu już padło słowo od rodziców,ze nie wypada nie kupić czegoś. ( Ich młodsze dzieci będą jeszcze uczęszczały do tego przedszkola). Ja chętnie kupiła bym jej poradnik:" Jak nie zachowywać się przy dzieciach. "

Gość gość
bon na zakup biżuterii

Gość gość
No właśnie. Nie musicie kupować konkretnej biżuterii tylko wykupić bon podarunkowy i kobieta sama sobie wybierze.

Gość gość
Porshe:O

Gość gość
- bon do sklepu/drogerii - coś tradycyjnego czyli pióro z grawerem - obowiązkowo zdjęcie dzieciaków (może być z rodzicami) - a może po zakończeniu przedszkola zaprosicie panią na wspólną imprezę (grilla)? - zaproszenie do spa/ na masaż

Gość gość
mam dwoje dzieci w wieku przedszkolnym i jakbym usłyszała propozycję zakupu biżuterii to na pewno wyłamałabym się z tej składki. Głupota dla mnie. Na zakończenie roku moje dzieci dają swoim paniom bombonierkę zawsze. POza tym nie każde dziecko coś daje i taki wspólny prezent byłby zmuszaniem co poniektórych rodziców do dodatkowego wydatku.

U nas jest to na szczęście zabronione i nie ma żadnych prezentów dla przedszkolanek, dla przedszkola też nie bo jest wystarczająco dobrze wyposażone. Za to na koniec roku z kasę sponsorów - czyli rodziców chętnych - jest organizowany piknik za miastem w leśniczówce blisko jeziora :) z tym że w przedsionku jest duża skarbona i tam anonimowo wrzuca się datki i nikt nie wie ile kto dał i czy w ogóle...dlatego atrakcje są takie na ile wystarczy :) w ubiegłym roku wystarczyło jeszcze na zorganizowanie dwóch wycieczek po wakacjach - do zoo i do teatru.

Gość gość
zaproszenie do spa/ na masaż x no śmiech na sali normalnie może jeszcze wycieczkę na Kretę?

Gość gość
. Wielu rodziców dowiedziało się o wielu problemach swoich dzieci od nauczycielki i dzięki temu można było działać wcześniej. x to wspólczuję rodziców co po niektórych dzieci. To jej robota! zadnych prezentów.... może być kwiatek symbolicznie a nie prezenty.

Gość gość
ja w promocji byłam na 1 noc w spa z masażami (dla 2 osób) za 400zł. Przy grupie 20 osób to koszt 20zł. Tyle co bombonierka

Gość gość
U mojej siostrzenicy w przedszkolu,panie same zawołały po 60 zł od każdego dziecka na prezent dla siebie:Oczujecie to?Są trzy i zbiorą od dzieciaków 1,100 zł.To sobie zaszaleją p***y za kaskę rodziców:O

Gość AnniamamaPawła
Bon to ciekawy pomysł! Dziewczyna jest młoda i nie chcemy jej kupować czegoś w czym chodzić nie będzie. Nie Podałam kwoty jaką mamy na ten cel. A to też jest istotne. Mamy 400 zł na dwie Panie.

Gość gość
nie moge tego czytać nawet w przedszkolu wiecznie czegoś brakuje, wciąz nam każą przynosić ręczniki, papier toaletowy, mydło, przybory piśmiennicze, farby itp a tu 400 zł na prezent dla przedszkolanki.... na szczęście w moim przedszkolu nie ma takiej wiochy

Gość gość
przecież to sprawa rodziców czy się składają czy nie

Gość AnniamamaPawła
Wielu rodziców dowiedziało się o wielu problemach swoich dzieci od nauczycielki i dzięki temu można było działać wcześniej. x to wspólczuję rodziców co po niektórych dzieci. To jej robota! zadnych prezentów.... może być kwiatek symbolicznie a nie prezenty. Tak rozumie Twoje oburzenie ale dziewczyna poświęcała swój prywatny czas. Walczyła z dyrektorka ( co nie było jej na rękę) by sprowadzać do przedszkola specjalistów. Byl jeden ciężki przypadek z chłopcem, którego inne Panie chciały się pozbyć z przedszkola. . Ona go przyjęła do swojej grupy i chłopczyk miał wywalczoną Panią psycholog, która przychodziła do niego codziennie. Duzo by pisać.

Gość AnniamamaPawła
Właśnie! Duzo rzeczy brakuje w przedszkolach i myślałam nad czymś co mogło by jej ułatwić prace. Cos co by mogła wykorzystać w pracy. Tylko co?

Gość AnniamamaPawła
To 400 zł jest właśnie z pieniędzy grupowych, które właśnie ona pomogła nam zaoszczędzić przez 3 lata. Jeździła po hurtowniach, po zaprzyjaźnionych sklepach, gdzie dawali jej rabaty tzw. wyprawki do przedszkola.

Gość gość
a może kolorowy tort?

Gość gość
widziałam też, że rodzice dawali album ze zdjęciami z różnych imprez w ciągu tych 3 lat. Zdjęcia śmiesznie podpisane, napisana data

Gość gość
Wibrator i kulki analne.No,i będzie spoko

Gość AnniamamaPawła
Tort nie wchodzi w grę. Ogólnie chcemy zrobić skromne zakończenie bez zbędnych atrakcji, po za tymi które przygotują Panie z dzieciakami.

Gość gość
jeśli to przedszkolanka wyjeździła 400zł oszczedności to dajcie jej po prostu te pieniądze... ja bym się w******a gdybym ja oszczedzała przez 3 lata a ktos te oszczednosci wypierdylił na durną bizuterię lub równie coś absurdalnego

Gość AnniamamaPawła
No i właśnie! jak wydać by sie nie wygłupić :) A kasy do reki jej nie możemy dać. Album ze zdjęciami naszych dzieciaków będzie ją cieszył ale chyba przez chwile. Myślę ze za jakiś czas poleci w kąt. nie oszukujmy się. Dzis nasza grupa jutro kolejna a do emerytury takich grup jedzie nie mało. Dziękuje jednak za pomysł.

Gość gość
więc dajcie jej bon, a tej nielubianej np. pióro

Gość gość
Zamówcie jej striptizera

Gość AnniamamaPawła
Zamówcie jej striptizera hihihi .... ale Ma przystojnego narzeczonego, wiec striptizer raczej nie jest jej potrzebny :D Ale tej drugiej na złość bym zamówiła:D

Gość ZakupoweSzalenstwo
Witaj. Przejrzyj nasze oryginalne prezenty dedykowane właśnie dla Nauczyciela/Nauczycielki, a może właśnie wpadnie Ci coś w oko. Z doświadczenia wiemy, że przedszkolankom jest miło. Wysyłką się nie martw, bo dojdzie w 2 doby, chyba że chcesz odebrać tego samego dnia w Warszawie w Hali Kopińskiej :) http://zakupoweszalenstwo.pl/pl/c/Nauczyciel/253

Gość gość
Dnia 16.05.2014 o 15:36, Gość gość napisał:

- bon do sklepu/drogerii - coś tradycyjnego czyli pióro z grawerem - obowiązkowo zdjęcie dzieciaków (może być z rodzicami) - a może po zakończeniu przedszkola zaprosicie panią na wspólną imprezę (grilla)? - zaproszenie do spa/ na masaż

Pióro Z grawerem? Masakra... Takie "tradycje" to chyba tylko w Erze.

Gość gość
Dnia 16.05.2014 o 15:38, Gość gość napisał:

zaproszenie do spa/ na masaż x no śmiech na sali normalnie 

Obcej osobie? To może jeszcze komplet bielizny? I niech to wręczy delegacja tatusiów, takich "najpirsych kawalerów" w tej wsi 😛