Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawo i Sprawiedliwość naprawdę

Polecane posty

Gość gość
Troll się zjawił, płaca ci za to?!

Gość gość
za podawanie prawdy nie muszą mi płacić. nawet JPII mówił: "PRAWDA WAS WYZWOLI" myślisz, że jemu też płacili za to?

Gość gość
"PRAWDA WAS ZABOLI" pisiory

Gość gość
pisioki boją się prawdy i zwalają swój strach przed jej ujawnieniem na peowców:D:D:D:D

Gość gość
To nie szczucie ? To zacytuje słowa uzyte w tym temacie przez wyznawcow PO ."komuchy , pisiory , pisioki " itd to nie jest szczucie ? Tak jak ktoś wyżej napisał ze obelgi Niesiołowskiego to "ciety język " Kampania pogardy i nienawisci rozpetana siedem lat temu trafia do mało inteligentnych .I plucie i jad w internecie trwa podsycana przez macherow od propagandy PO .Jesteście im potrzebni by ich wybierać .By mieli za co latać samolotami do domu palić drogie cygara i kupować wille za granicami .Tak zwane lemingi

Gość gość
sama nazywasz innych lemingi. to inni tez moga pisac pisiory. to nie jest szczucie a podty zawieraja prawde. bolesna dla pisiorow ale prawde.

Gość gość
lech kaczynski latal na hel dwa razy w tygodniu. wtedy to pisiakom nie przeszkadzalo.

Gość gość
Pisanie "pisiory, pisiaki" to nie szczucie. To pogarda dla bojących sie prawdy.

Gość dr trupek zredukowany
Nie pozostawiają złudzeń, bla bla bla bla bla...

Rzecz nie w tym, kto nadużył władzy, ale w jakim celu i jakiej skali to było nadużycie. Z definicji ludzie SLD/PSL/PO nadużywają władzy na skalę totalną, dla własnej korzyści, kto zna PRAWDZIWĄ historię III RP, a nie rocznicowe laurki, ten doskonale wie w czym rzecz.

W obecnej sytuacji, gdy pieniądze (ukradzione) mają spadkobiercy PZPR i ich psy łańcuchowe, oraz renegaci z Solidarności/KOR/NZS... którzy poszli na układ z postkomuną, najprawdopodobniej nie ma legalnej możliwości przejęcia władzy, przez siły patriotyczne, lub jest to bardzo trudne.

PiS przy wszystkich swoich wadach, jest patriotyczny, mniej więcej widzi interes Polski. Zatem nie mam nic przeciwko temu, by PiS stosował dowolne metody, które zapewnią mu zwycięstwo. W rzeczywistości jednak, nadużycia PiS są śmieszne w porównaniu z działalnością PO. Już zapomnieliście aferę hazardową i Mira? :D Już nie pamiętacie hucpy z przejmowaniem pieniędzy z kont IKE na rzecz ZUS, de facto na rzecz bandy Tuska? I tak dalej i dalej... III RP jest chora i prawdopodobnie nieuleczalnie. Zatem może nie warto jej już leczyć?

Gość gość
po ilosci przejetych czlonkow pzpru widac kto poszedl na uklad z postkomuna - kaczynski nazywal gierka patriota

Gość gość
wyjasnij sprawe przejecia pieniedzy z ofe przez "bande tuska" poslugujac sie konkretami i faktami

Gość gość
to czekamy na wyjasnienia

Nie będę ci niczego wyjaśniał, bo nie jestem durniem, który będzie się wikłał w gadki z kimś, kto jawnie kłamie. Wystarczy stwierdzić co jest podstawą układu władzy, który rządzi Polską. Przymierze renegatów z Solidarności z postkomuną, które jest w tej chwili najmocniej reprezentowane przez PO. Ja też kiedyś głosowałem na PO, ten jeden, jedyny raz. Ta chwila rządów PiS jasno pokazała, że bez względu na ich wady, chociaż spróbowali (często nieporadnie) wykończyć ten postkomunistyczny układ. I nie będę płakał nad jakąś Sawicką i innymi mętami.

Gość gość
ale to ja a nie ten do ktorego sie zwracasz trupku, chce rowniez wyjasnien. to mi wyjasnij jak prosze

Gość gość
A ja poproszę o wyszczegolnienie moich rzekomych kłamstw.

Polityka Tuska po Smoleńsku to zdrada interesów Polski (przed Smoleńskiem, też już to śmierdziało). TO WYSTARCZY, by PO uznać za szkodnika. Jakim trzeba być durniem, albo agentem, by łasić się do Putina i kłamać, że metr przekopano, nie pozwalać na sekcje!!! i nie mieć odwagi upomnieć się o wrak! Ja nie twierdzę, że to był zamach, ja twierdzę, że Tusk reprezentuje jedynie siebie i ludzi, którzy robią wielką kasę od upadku PRLu, na majątku narodowym. Nagonka na Kaczyńskiego, który próbował budować zręby jakiegoś sojuszu przeciwko Putinowi, to już było wystarczające świadectwo głupoty, albo zdrady. Więcej nie trzeba. A tę nagonkę prowadziła cała "elita" III RP. Czytanie Wołkowa ze zrozumieniem się kłania i to bardzo nisko.

Gość gość
To charakterystyczna cecha zwolenników PiSu a przeciwników PO. Po rzuceniu paru słów obraźliwych i paru kłamstw, poproszeni o wyjaśnienia uciekają, prawdopodobnie nie mając nic więcej do powiedzenia bo złapano ich na pomówieniach i kłamstwach, podobnie jak to się stało z ich guru czyli Jarosławem Kaczyńskim.

Gość gość
Wymien przykłady tej zdrady. Tzn podaj tutaj konkrety i fakty a nie ogólniki. Nikt nie zabronił zrobienia sekcji zwłok bo takowe się odbyły np Wassermanna. A więc to następne twoje kłamstwo, trupku.

Gość gość
A co tu wyjaśniać .PO jest zepsuta do granic możliwości .Tyle afer i ci ludzie którzy przykleili się do PO to jest obrzydliwe .Ta propaganda sukcesu w mediach .A sukces to miliony wygnanych za granice .Sukces to srednia krajowa 3, 900 zl miesięcznie co jest dla większości kwotą nieosiągalne .Sukces to powszechne umowy smieciowe .Sukces to wysokość skladki ZUS ktora zniechęca do jakiejkolwiek działalności .Sukces to lizusy w telewizji bojacy się zadac rzadzacym niewygodne żądanie

Jest kłamstwo założycielskie, fundamentalne, czyli udawanie, że PO jest władzą działającą w interesie Polski. Podane wyżej fakty wystarczą, są powszechnie dostępne. Owszem mógłbym tu podać liczne teksty piętnujące PO za wyprowadzenie kasy z IKE, łącznie z zarzutami Balcerowicza, ale po co? Żebyś mi tu przytoczył Bieleckiego, wyliczenia Rostowskiego? :D

Gość gość
Jest co wyjaśniać a tuatj Cie o to poproszono. Tzn o wyjasnienia dotyczące Twoich własnych słów. "wyjasnij sprawe przejecia pieniedzy z ofe przez "bande tuska" poslugujac sie konkretami i faktami"

Gość gość
PO nie działa w interesie Polski? Możesz podac fakty dotyczące Twojego stwierdzenia?

Gość gość
Zmniejszenia skadki na ZUS to zmniejszenie swiadczeń zusowskich. Chcesz tego, trupku?

Gość gość
Rząd nie zawiera umów śmieciowych. O to miej pretensje do pracodawców a nie do rządu czy PO.

Gość gość
daj spokoj trupkowi. nie widzisz ze facet zupełnie sie na tym nie zna? klepie jakies wyuczone formulki pisiowe i nic poza tym. pytasz go o szczegoly, konkrety a o nic.....:D

Gość Pora Na Pis
Czas wybrać Pis- choćby tylko po to żeby zmienić kadrę w prokuraturach i sądach.

Gość gość
Jestem za, bo co trwa zbyt długo rozpasa grubasów tak bardzo, że nie nadają na ziemskich falach!