Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawo i Sprawiedliwość naprawdę

Polecane posty

Gość gość
Przed samymi wyborami, taka nagonka, dla idei to robisz, czy dla pieniędzy, bo nikt z normalnych ludzi nie poświęcałby się tak na pusto! Obecny rząd PO nie zasługuje na takie poparcie, jakie im udzielasz, na sto % masz w tym interes własny!

Gość gość
Podawanie prawdy to nagonka?:D

Gość dr trupek zredukowany
Jeden raz się odniosę. Sekcje były później, NIE OD RAZU, PO SPROWADZENIU CIAŁ! Widzisz różnicę manipulatorze? Ale do rzeczy. Największą polityczną zbrodnią, kłamstwem założycielskim Smoleńska, było UDAWANIE, WMAWIANIE LUDZIOM, ŻE Rosji, MOŻNA I NALEŻY UFAĆ! Wszelkie obiekcje, uwagi, że Rosja to po prostu tradycyjny wróg Polski, były zbywane, wyśmiewane i deprecjonowane. I TO JEST KŁAMSTWO FUNDAMENTALNE. Kto za nim obstaje, ten jest albo naiwny, albo zmanipulowany, albo jest agentem, agentem wpływu, jak część otoczenia Komorowskiego. Od tego kłamstwa zaczyna się wszystko.

Gość gość
Nie było od razu bo nie było takiej konieczności. A więc po co? Sztuka dla sztuki?

Nie raz na Kafe i gdzie indziej, pisałem z propagandystami/klikaczami, którzy w okresach przedwyborczych, ale nie tylko, zarabiają te swoje kilka złotych. Nie wiem kim jest ten manipulant, ale to bez znaczenia, bo odurzonych propagandą jest niestety dość.

Gość gość
tusk nie zabranial sekcji. klamiesz trupku

Gość gość
Ty to nazywasz prawdą i WCISKASZ WSZYSTKIM. Jesteś stronnicza, obstajesz za PO, co ..... jesteś z rodziny, czy wynajęta. Paszła stąd, nikt cię tu nie potrzebuje, wynoś się, tam skąd przyszłaś!

Gość gość
skoro to nie prawda to zacytuj jakies moje klamstwo

Gość gość
Wynajęty troll.

Gość gość
Czy PO ma w ogóle jakiś program ? ( po za zwaczaniem PiS ) .

Gość gość
trolle nie posługują się prawda tylko trolują. a posty poczatkowe to jak widac sama prawda.

Gość gość
to temat o pisie a nie o programie po.

Nie było od razu? :D Czyli przyświeca ci założenie, że śledczym rosyjskim można wierzyć? TAK? Zatem albo jesteś naiwny, albo jesteś cynikiem, albo agentem, albo ostatecznie durniem. Otóż po tym, gdy zrobiono w końcu sekcję OCZYWIŚCIE okazało się, że ci rosyjscy śledczy, którym TY UFASZ i oczekujesz, za tvn/gw, że "każdy rozsądny Polak zaufa i poczeka na wyniki śledztwa rosyjskiego", dokonali nadużyć, spartolili swoją robotę.

Gość gość
Mniejsza skladka ZUS to więcej malych firm i większe wplywy do ZUS a więc wieksze swiadczenia .Obecna skladka 1100 zł miesiecznie zabija w polakach przedsiębiorczość .Jednak by to zmienić potrzeba odwagi . Platforma tego nie zrobi bo im wystarczy tylko jalmuzna z Brukseli i propaganda by przetrwac każdym kosztem u władzy.

Gość gość
opłacana POwska szmat(k)a

Gość gość
Jak widzisz to jednak prawda bo nie potrafisz zacytowac żadnego mojego rzekomego kłamstwa. W sumie to dziękuję za przyznanie mi racji i potwierdzenie, że to co napisałam to prawda.

Nie będę wstawiał linków, bo posty wtedy wywala, poszukaj sobie. To jest to samo co wyżej napisałem, że KTO KAŻE ROSJI UFAĆ, JEST W PRAKTYCE ZDRAJCĄ. Smoleńsk, jest dla Rosji rządzonej przez spadkobiercę Dzierżyńskiego (czeka/nkwd/kgb/fsb) Putina, narzędziem politycznego wyniszczania Polski. Jak można ufać komuś, kto według wszelkich danych (sprawa Litwinienki) zlecił wysadzenie budynków z obywatelami własnego kraju, swoimi rodakami??? JAK? Co ty masz mnie za durnia, który żywi się Michinkowymi wypocinami? Tu jest clou programu, ULEGANIE ROSJI I POTĘPIENIE, WYŚMIEWANIE TYCH (jak Lech Kaczyński), KTÓRZY PRZECIWDZIAŁALI IMPERIALNEJ ROSJI. Jesteś śmiesznym manipulantem i ten twój zasób erystycznych chwytów, nie robi na nikim wrażenia, kto zna FAKTY.

Gość gość
Nic mi nie przyświeca. Sekcje robi się wtedy kiedy potrzeba a nie wtedy kiedy się chce chociaż to nie ma sensu.

Gość gość
Może jednak, poza marnymi próbami obrażenia mnie, zaczniesz posługiwac się konkretami i faktami o które Cie poproszono i przestaniesz kłamac jak np o tym, że Tusk zakazał robienia sekcji zwłok.

Gość gość
Mniejsza składka to mniejsze wpływy. Może w przyszłości zaowocowac większymi wpływami ale renty i emerytury trzeba wypłacac JUŻ a nie kiedyś. Trzeba leczyć ludzi JUŻ TERAZ a nie kiedyś.

Doczytaj sobie o sekcji Wassermana i ODNIEŚ SIĘ DO TEGO, bo powiedziałaś, że NIE BYŁO POTRZEBY, GDY ONA BYŁA I TO PALĄCA! Stosowanie chwytu z pomijaniem niewygodnych faktów, nie robi tu na nikim wrażenia. Natomiast program PO, to "utrzymać się przy władzy jak najdłużej, by zgarnąć jak najwięcej, wykorzystując do tego wszelkie możliwe metody propagandowe". To jest cała esencja tego programu, który wyraźnie zarysowała w rozmowach z Tomkiem :D Sawicka.

Gość gość
Do czego była potrzebna? Co ona dała? I znowu prosze o konkrety. Nie mówie tutaj o rodzinie. Mówię o państwie i wyjaśnieniu katastrofy. Co dała sekcja Wassermanna w tych sprawach?

Gość gość
nic nie dasła i do niczego nie była potrzebna. każdy to wie. wykazała olewanie sobie pracy przez ruskich patologów ale to ma się nijak do przyczyn katastrofy.

SEKCJE robi się gdy potrzeba. Na terenie wrogiego państwa spadł nasz samolot. Zatem z definicji NIE UFAMY śledczym tegoż państwa. JESTEŚ W STANIE TO POJĄĆ? Nie? Zatem raczej nie mam o czy z tobą rozmawiać, bo zwyczajnie pomijasz to co najważniejsze. Taka wasza metoda, by to co fundamentalne, zasypać śmieciami propagandowego zgiełku. I to samo robisz tutaj. Smutne, to jest, że tylu Polaków tak się upodliło...

Gość gość
ale do określenia katastrofy mieliśmy czarną skrzynkę w dwa dni po katastrofie. w niej było wszystko co potrzeba a więc sekcje nie były potrzebne bo do czego?

Gość gość
Ty właśnie trollujesz, bo naganiasz na Pis, a Po ukazujesz bez skazy, a co oni nie maja nic na koncie, choć by afery finansowe, żałosna umowa gazowa najbardziej kosztowna dla nas w całej Europie, służba zdrowia, tylko dla bogatych, a biedni padają jak muchy, dzieci nie maja opieki ratunkowej, zaniedbywanie narodu, brak pracy, pozbywanie się obywateli, dbałość tylko i wyłącznie o swój zad i zad bogatych (ale mi sztuka), horrendalne premie, nagrody, trzynastki, pewnie i 14 -stki., tworzenie biedy w kraju, skłócanie narodu, trwonienie pieniędzy podatników, zabieranie własności majątkowej i paniczny strach przed PiS-em ....ooooo można by pisać do rana.

Gość gość
Normalny człowiek który nie oszukuje w życiu i nie wykorzystuje nikogo zagłosuje na Pis Reszta niech głosuje na Po i się wstydzi o ile to uczucie nie jest im obce.

Gość gość
to temat o pis a nie o po.

Gość gość
Umowe gazowa zawierał rząd PiSu.

Gość gość
Rząd peowski podpisał tylko umówiona przez pisiorów kontynuacje.