Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hej drogie Panie moge na was liczyc?

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny prosze was powiedzcie mi czy jak biore tabletki antykoncepcyjne o 9:ⁿ rano a ja wczoraj wymiotowalam po 18:00 jakies 3-4 razy + kupka to czy jestem nadal bezpieczna? dzis wzielam tabletke o 9:00 ostatnia , i robilam kupke o 13:00 to czy moge normalnie sie dzis kochac? jestem nie zbyt doswiadczona

Gość Liu Tfu
skontaktuj sie z lekarzem lub farmaceuta

Gość gość
oj nie badzcie bezczelni... sa tu osoby ltore moga wyrazix swoje doswiadczenia i pomoc?

Gość gość
Jeśli bierzesz tabletki codziennie, uważasz gdy bierzesz jeszcze inne leki to jesteś bezpieczna. Wymiot często sa po tabletkach, ja gdy zaczęłam brać swoje to 2 miesiące wymiotowalam

Gość gość
jak masz wątpliwości to po prostu poczekaj do jutra. skoro nawet brałaś tabletkę o 9 a 18 wymiotowałaś to i tak tabletka dawno do krwiobiegu trafiła

Gość gość
nie biore innych lekow , a zwymiotowalam prawdopodobnie po salatce... czyli lekkie zatrucie , w domu wszyscy sie smoeja ze w ciazy;( ale ja biore co do minuty nie jem ani nie pije ziol ktore oslabiaja.. kolezanka mi powiedziala ze jesli zwymiotowalam wlasnie 9 godzin po przyjeciu to ze sie wchlonela i ze jak dzis przyjelam i nie wymiotowalam ani nic tonze jestem bezpieczna . . . myslicie zea racje?