Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bernadeta82

Najprzystojniejsi i najbrzydsi w Europie

Polecane posty

Gość Bernadeta82

Głosujcie kobitki. Wg.mnie: Przystojni: Hiszpanie,Włosi,Portugalczycy,faceci z Bałkanów. Brzydale: Anglicy,Irlandczycy,Niemcy.

Gość gość
Hiszpanie przystojni??? Te karakany ledwie od ziemi odrosniete???

Gość Bernadeta82
Hiszpanie karakany? Są wysocy i niscy jak Polacy

Gość gość
Zauważyłem pewną prawidłowość: Im bardziej przystojny facet tym większy leń i nierób

Gość gość
przystojni: nskandynawowie (najbardziej norwedzy), czasem trafi sie ladny hiszpan, rosjanin i wloch brzydcy: francuzi, anglicy, wiekszosc wlochow

Gość RitaGoldbaumm
najprzystojniejsi Żydzi , aha to nie w Europie :P

Gość gość
najbrzydsi Polacy, niscy, łysi brzuchaci albo cherlaki

Gość gość
Najbrzydsi są Rosjanie, zaraz po nich Polacy i Norwegowie. Najprzystojniejsi Włosi, Maltańczycy i Szwedzi.

Gość gość
Jestem kobietą uznawaną za piękna i z duźym powodzeniem,którego nie wykorzystywałam. Mam dystans i znam się na pięknie , w tym urody. Najprzystojniejsi bez zmieszania z nacją źydowską są Niemcy, Austriacy,Holendrzy, wielu Polaków i Rosjan jako słowian. Wlłochów znałam,gdyż jeźdźę tam do rodziny. Nic specjalnego. Poza tym w mniejszości wszędzie znajdzie się przystojnych, pociągajacych męźczyzn.Najbrzydsi z urody ,jakich w źyciu znałam byli żydzi, choć niekoniecznie nieseksualni . Mogli jakos pociągać , ale z urody byli przewaźnie nieciekawi. Są wszędzie wyjątki, raczej te mieszane. Nie jestem rasistą ani antysemitą. Dzielę się swoimi spostrzeźeniami. Problemów z nawiązywaniem znajomości nie mam i nie lubię natarczywosci i zazdrości w kaźdym wydaniu. Ona poniźa i osłabia człowieka. Lubię, gdy komuś na mnie zaleźy. Wystarczy. Nacji źydowskiej obawiam się i ta przyczyna mojej obawy pasuje do ich urody.

Gość gość
Przystojni: Finowie, Norwegowie, Szwedzi, Niemcy, Holendrzy, Rosjanie. Brzydcy: Duńczycy, Czesi, Francuzi, Włosi, Hiszpanie, Turcy. Ogólnie, to nie podobają mi się ci z południa, natomiast podobają ci z północy (z wyjątkiem Duńczyków). Polacy są jak dla mnie w połowie stawki.

Gość gość
Zauważyłam pewną prawidłowość: Im bardziej przystojny facet tym większy leń i nierób X Ale kobiet interesuje taki ladny len