Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

alkohol na komuni

Polecane posty

Gość gość
Oczywiście jak taki facet porąbany to na dwóch piwkach sie nie skończy ,po co dzieciak ma patrzeć na zachlane mordy ,ja bym zrobiła obiad w domu nie zapraszając reszty tych co lubią golnąć .Albo w ogóle nic bym nie robiła dziecko zabrała z kościoła na obiad ,lody i olała wszystkich .Bo to akurat dziecko jest w tym dniu najważniejsze i tylko o nim trzeba myśleć aby była szczęśliwe i dobrze się czuło .U mnie by takie coś w życiu nie przeszło gdybym miała takiego ,to ja decyduje .

Gość gość
ja jade na chrzciny w ten weekend i powiem szczerze, zę fajnie było by6 gdyby można bylo się napić zimnej perły, ale ja się nie znam :)

Gość gość
W pryzpadku domowych komunii dużo częsciej można napotkać alkohol na stołach. Kiedy imprezę robi się w lokalu większośc zmotoryzowanych gości i tak by nie piła.. Ja jestem zwolennikiem tej drugiej opcji, lepiej zrobic wystawne przyjęcie w lokalu, piękne obiekty na tego typu przyjęcia można znalezc tutaj: http://chrzcinyikomunie.pl/

Gość gość
wszystko jest dla ludzi jeśli po lampeczce winka do obiadu to nic się nie stanie ale zazwyczaj jest że upijają się strasznie potem dzieci na to patrzą pijani po obrazek z dzieckiem idą patologia. Wiesz jacy goście będą i wiesz na co możesz sobie pozwolić czy winko czy lepiej bez alkocholu to naszego dziecka jest jedyne święto w jego życiu potem bierzmowanie i ślub zrobisz jak uważasz pozdrawiam zresztą piwo można pod sklepem wypić a nie w takim dniu wyperswaduj mu ten pomysł.