Gość Konczita Niebrodata Napisano Maj 16, 2014 Czytam od kilku dni fora, testy telefonów, opisy i całkiem już się pogubiłam. Chcę kupić telefon, do tej pory miałam z "tradycyjną" klawiaturą i chciałam następny również taki, ale z tego co czytam, to nie ma już wyboru w takich telefonach. Przekonuję się więc do dotykowego. No i znów mętlik w głowie, bo o każdym telefonie jest conajmniej tyle samo opinii negatywnych co pozytywnych. Ale do rzeczy. Chciałabym telefon, najlepiej dość zgrabny, głównie do dzwonienia i smsowania. Przydałby się aparat conajmniej 3.2 mpx. Jeśli byłoby wifi to też dobrze - do sporadycznego używania. Pożądana jest też względna wytrzymałość. Nie potrzebuję żadnych zbędnych aplikacji, oczekuję prostej i szybkiej obsługi. Dotąd pasowała mi Nokia, ale nie wiem czy coś od nich się nadaje, bo opinie o tej firmie się popsuły. Budżet do 400 zł. Nie chcialabym samoistnego włączania np neta (super hiper czuły ekran), zawieszania się i np. niemożliwości kasowania pojedyńczych smsów. Ktoś kto dotrwał do końca tego przydługiego tekstu może mi coś podpowiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach