Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Konczita Niebrodata

Pomóżcie z wyborem telefonu

Polecane posty

Gość Konczita Niebrodata

Czytam od kilku dni fora, testy telefonów, opisy i całkiem już się pogubiłam. Chcę kupić telefon, do tej pory miałam z "tradycyjną" klawiaturą i chciałam następny również taki, ale z tego co czytam, to nie ma już wyboru w takich telefonach. Przekonuję się więc do dotykowego. No i znów mętlik w głowie, bo o każdym telefonie jest conajmniej tyle samo opinii negatywnych co pozytywnych. Ale do rzeczy. Chciałabym telefon, najlepiej dość zgrabny, głównie do dzwonienia i smsowania. Przydałby się aparat conajmniej 3.2 mpx. Jeśli byłoby wifi to też dobrze - do sporadycznego używania. Pożądana jest też względna wytrzymałość. Nie potrzebuję żadnych zbędnych aplikacji, oczekuję prostej i szybkiej obsługi. Dotąd pasowała mi Nokia, ale nie wiem czy coś od nich się nadaje, bo opinie o tej firmie się popsuły. Budżet do 400 zł. Nie chcialabym samoistnego włączania np neta (super hiper czuły ekran), zawieszania się i np. niemożliwości kasowania pojedyńczych smsów. Ktoś kto dotrwał do końca tego przydługiego tekstu może mi coś podpowiedzieć?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować