Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Polsce jest najwięcej męskich kobiet na świecie

Polecane posty

Gość gość

Podobno w Polsce jest najwięcej kobiet czujących się mężczyznami (transseksualistek) na świecie. W innych krajach Europy wschodniej także jest przewaga transseksualistek nad transseksualistami. Natomiast wszędzie indziej na świecie więcej jest transseksualistów niż transseksualistek (nawet w krajach arabskich). Rzeczywiście w Polsce wiele kobiet jest bardzo męskich w porównaniu z np Brytyjkami, Francuzkami czy Włoszkami. Według badaczy jest to wynik II wojny światowej i stresu, a co za tym idzie nierównowagi hormonalnej. Wskutek czego dziewczynki dostają męskie hormony a chłopcy żeńskie, mimo iż biologiczna płeć się nie zmienia. Tak więc Polki mają zbyt dużo testosteronu. Po II wojnie światowej, wielokrotnie wzrosła w Polsce liczba chłopczyc. Rzeczywiście zawsze znałam znacznie więcej męskich dziewczyn/kobiet niż kobiecych.

Gość zapent
coś w tym jest , ogoliły brody ale zołzowate pozostały

Gość gość
W PRL kobiety wzywano na traktory, do pracy w polu i w fabrykach. Dlatego tak zbabochłopiały, w tamtych czasach zaczęły palić na potęgę, pić wódkę, pokazywać się w mediach, i w rządzie, na kierowniczych stanowiskach. Polskie kobiety były pionierkami pod względem równouprawnienia, mogły pracować na równi z mężczyznami, nikt im tego nie zabraniał. Na męskich kierunkach w szkołach i na studiach było coraz więcej kobiet, coraz więcej kobiet zdobywało dobre wykształcenie. Polki wyprzedzały zachodnie kobiety o lata świetlne. Tylko faceci nie chcieli im pomagać w domu, dlatego stały się takie sfrustrowane i zgorzkniałe, a także znielubiły bycie kobietą i wszystko co z kobiecością związane. I tak już zostało, pokolenie twardych babochłopów wychowało na twardzielki kolejne pokolenia kobiet.

Gość gość
Doda to omalowany chlop

Gość gość
Polki są głupie, chamskie, wyuzdane i wulgarne. Wydaje się im że każdemu facetowi podoba się jak dziewczyna przeklina co drugie słowo, leje się na ustawkach, trenuje boks lub piłkę nożną, pali i chla na umór. Nie lubię takich dziewczyn i nie jestem wśród facetów wyjątkiem. Wielu z nich robi żarty z lasek które na siłę chcą się do facetów upodobnić.

Gość taka sobie Polka
W Polsce bycie kobietą i kobiecość jest powodem do wstydu. W końcu ile matek martwi się że ich córki lubią kolor różowy i wolą lalki czy miśki od piłki czy autek. Mnóstwo, wystarczy poczytać fora dla matek. Takie rzeczy jak lalki, miśki, róż, księżniczki, spódnice czy sukienki są w Polsce uważane za gorsze od drzew, piłki nożnej, bijatyk, deskorolki, aut, spodni. Wiele matek na siłę próbuje zmienić ich upodobania. Dziewczynki dorastają, i uważają że wszystko co dziewczęce jest głupie i niemodne, a bycie chłopakiem, ich zainteresowania, ubrania i sporty, to prawdziwa nobilitacja. W dorosłym wieku ich anty-kobiecość tylko się utrwala i swoją niechęć (czasami nawet nienawiść) do własnej płci, przekazują kolejnym pokoleniom dziewczyn. Polki nie chcą być kobiece bo to dla nich wstyd być kobiecą kobietą. Znaczyłoby to że są zacofane, głupie i staromodne. Ideałem są chude wieszaki i babochłopy.

Gość gość
nie wiem czy tylko mi się tak wydaje, ale najwięcej tzw. "męskich" kobiet jest wśród starszego pokolenia.

Gość gość
Coś w tym jest, Polki mają wąskie biodra i brak wcięcia w talii a Polacy za to szerokie bioderka.

Gość gość
To teraz kobiety są babochlopami .Nigdy kobiety nie byly tak wyzywajace jak teraz to młode pokolenie. Co drugie slowo to k******* a . Dziewczyny poprawcie się bo jesteście odkobiecone !

Gość Agawa434
Ja nie widze naprawde duzo babochłopów, uwazam, ze to b rzadkie. Wiec pieprzycie od rzeczy. A moda? Co chwila sie zmienia, czy wy sadzicie, ze kogos czyni kobieta chodzenie w rózowym, a czarnym- czyni mezczyzna? Jestem przeciwna tym przypisywaniu ról ludziom, typu ze dziewczynki musza sie bawic lalkami bo inaczej beda niekobiece, a chlopiec jak sie nie bawi autem to jest gejem. Gdyby kiedys tego nie było, teraz ludzie zeby poczuc sie lepiej nie musieliby np. na siłe unikac rózu, albo bawic sie autem mimo z teog nie lubia. Dawna kultura uczyniła z kobiet podistoty, i wszystko co kobiece kojarzyło si z czyms gorszym, mestwo- za to jest cnota. Ja sie nie dziwie ludziom, ze ich to wkurza