Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiałek_facet

Słuchajcie dziewczyny o czym z wami rozmawiać na randkach ?

Polecane posty

Gość ona niewiadoma
aha i ważne by mieć poczucie humoru nie jakieś wymuszone ale normalne zdystansowane do siebie i świata

Gość nieśmiałek_facet
dzięki za rady, a jakie miejsce na pierwszą randkę jak myślisz co byłoby ciekawego i oryginalnego ? :)

Gość gość
A jak mam zagadać do nieznajomej dziewczyny, która mi się podoba? Jestem bardzo nieśmiały do dziewczyn i nie wiem jak nawiązać pierwszy kontakt :( A mam taką jedną na oku.

Gość ona niewiadoma
na pierwszą randkę - jeśli nie znasz zupełnie osoby to raczej to jest spotkanie, że tak powiem poznawcze :) i chyba nie jest to jakaś tam wielka randka bo możecie sobie nie przypaść do gustu wówczas to jest spotkanie - jak dla mnie i wtedy wystarczy jakaś spokojna kawiarnia, restauracja. Dopiero jak zaczniesz poznawać tę właściwą osobę to wówczas dowiesz się "co jej w duszy gra" i ustalacie miejsce spotkania wam odpowiadające np. spacer po parku, kino, zwiedzanie czegoś co was interesuje - strzelam np. planetarium, wystawa kwiatów, wystawa psów, muzeum itp itd z czasem gdy się bardziej poznacie jakiś wyjazd w góry na weekend itp

Gość nieśmiałek_facet
bardzo dziękuje za wszelkie porady tymczasem idę spać i życzę wam dobrej nocy pa :)

Gość ona niewiadoma
Jeśli np znasz już osobę wcześniej i znasz jej poglądy i jej zainteresowania np. wiesz, że lubi wędkować to fajnie zaskoczyć takim miejscem, gdzie dana osoba czułaby się dobrze

Gość gość
A jak mam zagadać do nieznajomej dziewczyny? Jestem bardzo nieśmiały, a chcę jedną poznać:(

Gość ona niewiadoma
dobranoc, pa

Gość gość
O studiach :/ szkole jakie skończyliśmy Czy mamy przyjaciiol dawnych lat Generalnie o świecie

Gość ona niewiadoma
jak zagadać do nieznajomej, która Ci się podoba - normalnie jak do człowieka :) najlepiej wprost - zaprosić ją gdzieś i nie zrażać się jak dziewczyna z zaskoczenia odmówi :) i poprosić grzecznie ją o nr tel :) i być sobą i nie tremować się bez sensu i małe gafy obracać w żart poczucie humoru dużo ratuje :) i rozluźnia atmosferę :)

Gość ona niewiadoma
możesz np. powiedzieć, że coś Cię do niej przyciąga i nie wiesz właściwie co i dlatego poprosisz ją o spotkanie :) i prosisz o jej nr tel by być w kontakcie i już

Gość gość
ze mna zawsze mozna gadac: o polityce, pod warunkiem,ze sie ma te same poglady O tym, co sie mysli o ważnych sparwach zyciowych ( np co to jest uczciwosc, co daje radosc, czego sie zaluje w zyciu, co sie chce osiagnac itp) o tym, co sie akurat obok nas widzi ( np budynek, sytuacja na ulicy) o stosunku do sztuki wspolczesnej o wadach i zaletach naszego systemu szkolnictwa o ksiazce , filmie , wydarzeniu pod warunkie,ze oboje je znamy i jest warte dyskusji

Gość gość
mam dla Ciebie radę.Wejdz od czasu do czasu na czat i tam się przekonasz,że z niektórymi rozmawia się świetnie,tematy się same nasuwają,nie myślisz o tym co by tu jeszcze zagadać.Są tez osoby,trudne w rozmowie.Dlatego polecam czat bo jesteś anonimowy i nie masz stresu,że coś poszło nie tak.Powodzenia.